fbpx

facebook icon

“Discutand cu o colega intr-o dimineata la o cafea, aflasem ca ea fusese la o intalnire la Body Engineering si era foarte incantata de cele auzise.

Eu deja fiind in stadiul in care nu mai stiam ce altceva sa incerc, nu am avut nevoie de un alt impuls ca sa actionez. Am avut mult prea multe incrcari esuate din ultima perioada care functionau o perioada, insa in acest moment nimic nu mai parea sa functioneze.

Stiam ca nu am o alimentatie bine echilibrata, insa facand deja foarte multe taieri din lista alimentelor permise nici asta nu mai parea sa ajute deloc, din contra. Pana sa ajung sa invat mai multe despre program si sa-l intalnesc pe Marian, credeam ca am o alimentatie ok si problemele mele se trag de la stilul meu de viata sedentar si lipsa de sport.

Spre surprinderea mea pot spune cu mana pe inima ca nu am avut si nu am parte de momente de frustrare. A fost atat de usor sa adopt noul stilul de viata. Inca din prima saptamana simteam ca suna prea frumos si pare prea frumos sa functioneze, insa acest sentiment a trecut intr-o saptamana vazand rezultatele ca incepeau sa apara.

Eram pregatita sa merg si la sala si de 3 ori pe satpamana si nici nu va pot spune cat de usurata am fost cand am auzit faptul ca acest lucru nu este una din regulile de baza si rezultatele o sa apara si fara sport.

Eram cumva dintotdeauna constienta cat de importanta era reglarea somnului, intervalele in care dormim, insa asta a ramas mereu pe ultima prioritate avand un foarte mare dezavantaj inca din aceasta faza.

Nu am avut parte o dieta care tine “x” saptamani si iti dicteaza ce sa mananci, ci te invata care sunt motivele pentru care te ingrasi si lucrezi direct la cauza.

Pentru mine a fost extrem de usor si acum simtind diferenta dintre cum eram inainte – fara energie, mereu epuizata – si cum ma simt acum, nu incape indoiala ce anume functioneaza pentru mine.

Ma declar o norocoasa ca am auzit de echipa de Body Engineering si pentru faptul ca am avut ocazia sa ii intalnesc pe Valentin si pe Marian. Face diferenta sa ai pe cineva cu experenta alaturi care sa te ghideze.

Ma simt FANTASTIC. Este un sentiment incredibil de placut sa poti scadea 12 kilograme in 10 saptamani. Multumesc Marian pentru toata sustinerea si incurajarile tale, faptul ca am revenit la forma in care eram acum 7 ani au depasit orice asteptari.

Ma simt cu cel putin 10 ani mai tanara acum. Sunt foarte mandra si bucuroasa ca am putut bifa acest rezultat incredibil si recomand din suflet echipa Body Engineering tuturor care doresc o asemenea schimbare in viata lor.

Merci,

Tunde”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

11 + 15 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox