Hai să ne cunoaștem

Programează-te acum pentru una dintre sesiunile inițiale, poți alege între Sesiunea Standard sau Sesiunea Premium. Întâlnirea poate avea loc la sediul Body Engineering sau Online.

Sesiunea Standard 

Vei beneficia de o evaluare completă a stării de sănătate actuale, de înțelegerea și stabilirea obiectivelor personale, precum și de setarea unui plan de bătaie pentru a le atinge.

Decidem împreună care dintre cele 3 programe este adecvat scopurilor tale: 1on1, 1on3 sau programul online. Onorariul pentru întâlnirea Standard este 190,- lei  (45 min)

Sesiunea Premium 

Avem 30 minute în plus față de întâlnirea Standard, îți explicăm la tablă cum funcționează corpul uman și îți răspundem întrebărilor legate de problemele de sănătate specifice cu care te confrunți zi de zi.

Vei înțelege exact de ce ne îngrășăm, îți vom împărtăși cele mai bine ascunse secrete din industrie, când dar mai ales ce să mănânci și vei primi motivație sky-high pentru a implementa cele discutate. Onorariul pentru întâlnirea Premium este 320,- lei  (1h15min).

De ce să alegi sesiunea ONLINE? 

Încă din 2013 lucrăm cu oameni din toată lumea. Dacă nu locuiești în București sau nu poți ajunge la sediul nostru ne putem auzi la telefon sau putem avea întâlnirea pe Skype în timp ce ești la birou sau din confortul casei tale.

100% Obiectivele tale

De-a lungul timpului sute de membri ne-au ales nu doar pentru programul de slăbire ci și pentru optimizarea anumitor markeri precum nivelul de colesterol, trigliceride, acid uric, transaminaze, glicemie, insulină, hemoglobină glicozilată, testosteron.

Există persoane care doresc un program de alimentație personalizat pentru diverse intoleranțe, alergii sau boli autoimune. Alte persoane doresc să scape odată pentru totdeauna de oboseală, balonare, retenție de apă, ficat gras sau steatoză hepatică.

Multe persoane ne-au solicitat o întâlnire pentru a optimiza alimentația copiilor pentru a se dezvolta armonios și pentru a avea o imunitate puternică.

Discuția inițială va fi centrată 100% pe obiectivele tale, povestește-ne mai jos în formular care sunt așteptările tale, vrem să știm cum și dacă te putem ajuta.