Înscrie-te în program

Programeaza-te acum pentru una dintre sesiunile initiale: Sesiunea Standard sau Sesiunea Premium. Întâlnirea poate avea loc la sediul Body Engineering sau Online.

Sesiunea Standard
Vei beneficia de o evaluare completă a stării de sănătate actuale, de înțelegerea și stabilirea obiectivelor personale, precum și de setarea unui plan de bătaie pentru a le atinge.

Decidem împreună care dintre cele 3 programe este adecvat scopurilor tale: 1on1, 1on3 sau programul online. Onorariul pentru această întâlnire este 170,- lei iar durata: 45 de minute.

Sesiunea Premium
Avem 30 minute în plus față de întâlnirea Standard, îți explicăm la tablă cum funcționează corpul uman și îți răspundem întrebărilor legate de problemele de sănătate specifice cu care te confrunți zi de zi.

Vei înțelege exact de ce ne îngrășăm, îți vom împărtăși cele mai bine ascunse secrete din industrie, când dar mai ales ce să mănânci și vei primi motivație sky-high pentru a implementa cele discutate. Onorariul pentru întâlnirea Premium este 300,- lei iar durata: 75 de min.