fbpx

TE-AI SĂTURAT SĂ NUMERI CALORII,
SĂ CÂNTĂREȘTI MÂNCAREA
SAU SĂ MĂNÂNCI LA ORE FIXE?

gogoala mancata_Centru_Nutritie

Dacă ai avut o zi stresantă ce faci? Mănânci!

Dacă ai avut o zi excelentă ce faci? Mănânci!

Dacă te plictisești, ce faci? Mănânci!

În zeci de ani campaniile de marketing ne-au făcut să vedem mâncarea ca pe o soluție pentru orice problemă.

 

Ni s-a spus că tot ce avem de făcut pentru a slăbi și a fi sănătoși este să mâncăm mai puțin și să ne mișcăm mai mult.

 

Problema este că produsele procesate, ambalate, colorate, glazurate și marketate inteligent sunt create pentru profit, nu pentru sănătate...

 

Cum crezi că ai putea să mănânci mai puțin din produsele procesate care sunt concepute chimic să ne facă să mâncăm mai mult, mai des?

 

Produse delicioase, clienți dependenți, profit maxim. Iată capcana perfectă în care cu toții suntem prinși… Încă de când ne naștem.

junk food be_Centru_Nutritie

Dacă ai încercat tot și încă nu ai reușit să slăbești și să te menții atunci ai ajuns unde trebuie!

 

Dacă te-ai săturat de diete minune și îți dorești să te bucuri din nou de mâncare delicioasă atunci ai ajuns unde trebuie!

 

Dacă îți dorești un somn mai bun, mai multă energie și mai multă claritate mintală pentru a-ți realiza proiectele și visele… Ai ajuns unde trebuie!

roxana dumitru_Centru_Nutritie

„De când mănânc și trăiesc după principiile Body Engineering mă simt puternică, invincibilă!” – Roxana Dumitru

CE ESTE MASTERMIND?

MASTERMIND este un program prin care înveți cum să schimbi pentru totdeauna felul în care te gândești la mâncare.

Vei descoperi un sistem de alimentație atât de simplu și de plăcut încât CE mănânci (după doar câteva săptămâni) va ajunge ultima ta grijă!

Programul vine cu o mulțime de module video, webinarii LIVE cu Valentin Bunea și suport 24/7 pe WhatsApp.

7

Valentin…

Valetin Bunea mastermind_Centru_Nutritie

Încă din copilărie a avut probleme de greutate și a încercat să slăbească.

A iubit sportul și a făcut efort fizic constant timp de 20 de ani până și-a ruinat sănătatea și s-a ales cu dublă hernie de disc, 5 operații la genunchi și 2 la claviculă…

Valentin a ignorat hobby-ul pentru alimentație și a urmat o carieră (cu tradiție în familie…) de inginer și în vârful carierei a lucrat ca și consultant în proiecte Oil&Gas de miliarde de dolari în Arabia Saudită.

Nevoia de a-și optimiza greutatea l-a urmărit încă din copilărie. Acea nevoie în timp s-a transormat într-un hobby, apoi acel hobby într-o pasiune.

A investit constant timp în studiu și practică și în anul 2010 a găsit o soluție. Pentru prima oară în viață reușea să slăbească și apoi să se mențină. 

După ce zeci de prieteni și colegi au slăbit urmând sfaturile lui, pasiunea urma să se transforma în obsesie.

În 2013 abandona definitiv cariera de consultant în management de riscuri și fonda o companie numită Body Engineering! Restul este cum se spune… Istorie!

În ultimii 7 ani Valentin Bunea a lucrat cu mii de oameni din toată lumea, a fost invitat să susțină seminarii de nutriție în zeci de companii internaționale, a apărut în diverse publicații și în media.

Valentin este „Biciclistul zăpezii” așa cum a fost numit de publicația PressOne. Pasiunea pentru băi cu gheață l-a motivat să devină instructor Wim Hof Method.

Valentin a fost preparatorul lui Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător al mai multor recorduri mondiale.

Dar poate cel mai important, Valentin este omul care nu și-a acceptat condiția de obez. Este omul care a slăbit și de 10 ani se menține.

El este omul care a reușit și care și-a transformat pasiunea într-o misiune. El este omul tău – de la el vei învăța totul în program!

Valentin Bunea
7

PRACTIC, CUM MĂ AJUTĂ PROGRAMUL?

N

Vei învăța pentru prima oară cum să slăbești fără să numeri calorii, fără să faci sport, fără să cântărești mâncarea sau să mănânci la ore fixe.

N

Vei învăța cum să iți faci cumpărăturile, cum să navighezi jungla etichetelor, cum să îți convingi partenerul să te susțină. Totul ca să slăbești fără să investești voință sau să simți senzația de foame!

N

Vei afla cele mai bine păstrate secrete din industria „slăbirii”, te vei elibera de frustrări și vei învăța cum să te menții (simplu) pentru tot restul vieții!

ÎN CE CONSTĂ MAI EXACT?

m1_Centru_Nutritie
agsdi-notebook-2
„KNOW-HOW”

Printr-o serie de prelegeri video înregistrate, Valentin îți va prezenta pilonii filozofiei Body Engineering care te vor ajută să îți ajustezi rutina zilnică și relația cu mâncarea. Nu-ți face griji, Valentin îți va explica la tablă, schematic, în termeni simpli tot ce ai de făcut. Nu o să te pierzi în termeni tehnici.

agsdi-video-play
SEMINARII LIVE

Săptămânal vei participa alături de sute de oameni din toată lumea la Webinarii LIVE și vei avea ocazia să pui întrebări specifice și să primești răspunsuri concrete direct de la Valentin Bunea. Fiecare sesiune durează 60 de minute.

v
COMUNITATEA

Este mult mai simplu să urmezi programul când ești inconjurat de oameni ca tine care au același scop. Grupul dedicat de Facebook este locul unde se desfășoară acțiunea. Rețete, motivație, suport, sute de idei de mese, toate într-un singur loc!

agsdi-whatsapp
LINIA PRIVATĂ

Știm din experianța cu mii de persoane cât de important este suportul constant. Nu va trebui niciodată să aștepți un răspuns. În prima lună în program Valentin sau cineva din echipa lui îți va răspunde în câteva secunde pe grupul de WhatsApp. 

“Programul nu este despre un număr de mese, meniuri sau calorii ci despre OAMENI care pun SUFLET, care ştiu cum să îți ofere informaţie de calitate şi spoi cum să o pui în practică într-un mod cat mai simplu și plăcut posibil”  – Ana Maria Gheorghiu

 

CE ÎNVEȚI ÎN PROGRAM?

1_Centru_Nutritie
Cum să slăbești fără să numeri calorii sau să mănânci la ore fixe;
2_Centru_Nutritie
Cum să slăbești fără să faci sport;
3_Centru_Nutritie
Cum să slăbești fără să cântărești mâncarea;
4_Centru_Nutritie
Cum să îți organizezi rutina zilnică pentru a avea succes;
5_Centru_Nutritie
Cum să te oprești odată pentru totdeauna din ronțăit;
6_Centru_Nutritie

Ce să faci ca să scapi de pofta de dulce;

7_Centru_Nutritie
Cum să optimizezi alimentația întregii familii;
8_Centru_Nutritie
Cum să faci cumpărăturile și să descifrezi etichetele;
9_Centru_Nutritie
Cum să te culci mai devreme și să dormi buștean;
10_Centru_Nutritie
Cum să obții ajutorul partenerului să te susțină;
11_Centru_Nutritie
Cum să te menții fără efort pentru tot restul vieții.

CE PRIMEȘTI LA SESIUNILE DE Q&A?

seminarii Live Valentin Bunea Body Engineering_Centru_Nutritie
N

În cadrul webinariilor ai ocazia să îi adresezi întrebări direct lui Valentin Bunea și să înveți de la omul care a slăbit și se menține de 10 ani.

N

Fiecare sesiune durează o oră, este o sesiune LIVE și are loc pe platforma Youtube.

N

Pentru aceaste sesiuni, te încurajăm să ai întrebările pregătite în avans. Ca să participi vei primi un link. Tot ce vei avea de făcut este să dai un singur click, nimic complicat.

7 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SĂ LE ȘTII DESPRE MASTERMIND

coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

1. Nu este vorba de un program de detox temporar.

Programul MASTERMIND este în primul rând un program de educație prin care înveți cum să îți schimbi treptat rutina și alimentația către noul stil de viață.
coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

2. Nu vei simți niciodată senzația de foame

Știi dietele în care trebuie să investești voință în fiecare zi? În MASTERMIND nu este vorba despre așa ceva. Vei mânca doar mâncăruri delicioase fără să simți senzația de foame.
coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

3. Necesarul de SPORT = ZERO

Niciodată nu vom încuraja pe cineva să nu facă efort fizic. Însă cei mai mulți oameni îți imaginează că sportul este cheia pentru recompoziția corporală când nu este deloc așa. Întotdeauna slăbirea a avut legătură cu obiceiurile alimentare. Din acest motiv ne axăm masiv focusul pe nutriție și mindset.
coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

4. Nu trebuie să cumperi alimente speciale

Nu vei avea nevoie de batoane proteice, prafuri sau shake-uri. Toate alimentele de care vei avea nevoie se găsesc la orice supermarket. Focusul nostru este să ajungi din nou să iubești să mănânci mâncare, nu produse.
coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

5. Va fi exclus să spui „O să încep cândva”

MASTERMIND a fost special creat să obții rezultate excepționale în timpul cel mai scurt. Programul a fost creat pentru a produce schimbări în viața ta ACUM, nu peste 5 luni!

coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

6. Suntem sinceri. Nu o să fie întotdeuna simplu

Vei face multe schimbări fără să depui niciun efort, altele însă vor fi adevărate provocări. Dar noi vom fi alături de tine la fiecare pas. Iar atunci vei înțelege cu adevărat valoarea grupurilor de suport și a sesiunilor live.
coding iconArtboard 19 copy 8_Centru_Nutritie

7. Este mult mai mult decât doar „un program de nutriție”

Programul MASTERMIND este o adevărată călătorie de dezvoltare personală. La sfârșitul programului vei ști exact ce, dar mai ales de ce să faci schimbări în alimentație, rutină, mediu, obiceiuri și cum să îți creezi schimbări sustenabile în viața ta.

POATE MASTERMIND NU ESTE PENTRU TINE

Q

Dacă încă mai cauți soluții rapide, diete minune sau pe cineva care să-ți facă meniuri.

Q

Dacă nu ești hotărât cu adevărat și nu vrei să acționezi decisiv să îți recapeți sănătatea.

Q

Dacă nu ai timp să înveți lucruri noi, nu ești obișnuit să investești constant în tine și te complaci în situația în care te afli.

Q

Și nu în ultimul rând, MASTERMIND nu este pentru tine dacă iei pastile pentru scăderea glicemiei sau îți faci injecții cu insulină.

CUM ARATĂ PARTEA DE KNOW-HOW?

Știi și tu că oricine poate face schimbări pe termen scurt în alimentație. Nu acesta este obiectivul programului MASTERMIND ci crearea unui sistem pentru a-ți transforma stilul de viață pentru totdeauna.

Îți prezentăm structura modulelor video din program.

1. FUNDAMENTALS

1. INTERMITTENT FASTING
2. DE CE NU CONTEAZĂ CÂT MĂNÂNCI
3. THE SCIENCE BEHIND THE MAGIC
4. IMPORTANȚA CRUCIALĂ A SOMNULUI
5. DESPRE VITAMINA D3
6. CE MĂNÂNCI
7. DESPRE CARBOHIDRAȚI
8. DESPRE GRĂSIMI
9. DESPRE PROTEINE

2. GOING PRO

1. CE BEM & ELECTROLIȚI
2. CUM TE ÎNGRAȘI
3. DESPRE STRES
4. DULCIURI LOW CARB
5. 10 MIN DE GIMNASTICĂ / SĂPT
6. DESPRE DENSITATE NUTRITIVĂ
7. DESPRE CETOZĂ
8. ADEVĂRUL DESPRE SUPLIMENTE
9. CUM MĂSORI PROGRESUL

3. SUCCES

1. ÎNAINTE SĂ ÎNCEPI
2. MINDSET DE SUCCES
3. CUM SĂ DORMI „LEMN”
4. DE CE SPORTUL NU SLĂBEȘTE
5. ANALIZELE CHEIE
6. PROVOCĂRI & FAQ
7. CUM ATACI O STAGNARE
8. DESPRE ANALIZE
9. MENȚINERE PENTRU TOT RESTUL VIEȚII

4. RETETE LOW CARB

1. PÂINE
2. PIZZA
3. SĂRĂȚELE
4. CHEESECAKE
5. BISCUIȚI
6. BROWNIE
7. CLĂTITE
8. CHEC
9. PANNACOTTA

ok,
hai sa incepem!

MASTERMIND CLASIC

Conține 8 ore de prelegeri video
Seminarii LIVE săptămânale cu Valentin Bunea
Suport pe WhatsApp și Facebook.
Totul pentru: 699,- lei

MASTERMIND TEAM

Ai un prieten și v-ați decis să începeți programul împreună? Acum poți cumpăra 2 programe Mastermind CLASIC la pret redus.
Totul pentru doar: 999,- lei

Ai nevoie de ajutor sa te decizi?

Un membru al echipei Body Enggineering îți va răspunde in cel mai scurt timp.
whatsapp chat_Centru_Nutritie
WordPress Video Lightbox