fbpx

SESIUNI 1 LA 1 ONLINE

APLICI TEHNICILE BODY ENGINEERING DIN CONFORTUL CASEI TALE

N
Vei înțelege exact cum te îngrași și cum să oprești procesul de îngrășare
N
Iți vom împărtăși cele mai bine ascunse secrete din industrie
N
Vei afla de ce nu este important cât mănânci ci când dar mai ales ce să mănânci ca să slăbești fără să faci sport, să numeri calorii sau să iți cântărești mâncarea
N
Vei primi o infuzie de informație premium și motivație sky-high pentru a implementa cele discutate imediat după întâlnire

Ce este Body Engineering

Programul Body Engineering este un program creat, de la zero, de către noi.

Nu, nu am inventat noi moduri în care funcționează corpul nostru, ci doar am aplicat ceea ce arată sute de noi studii clinice.

Mai mult decât atât, am dovedit eficiența lucrurilor studiate, mai întâi pe noi, timp de aproape 10 ani și ne-am asigurat că rezultatele obținute sunt de durată și fără efecte secundare negative.

Apoi am inițiat Body Engineering, prin care am reușit să avem aceleași rezultate pentru cei peste 2000 de clienți care ne-au trecut pragul până acum!

Spunem NU diabetului!

Diabetul este una dintre cele mai răspândite boli, atât în lume cât și în România. Din păcate, alimentația neadecvată este un drum sigur către diabet.

Programul Body Engineering, reușește, cu rezultate măsurabile prin analize, să reducă aproape de zero riscul diabetului, totul printr-o alimentație fără mari compromisuri!

7

Testimoniale

Body Engineering

Lucian - programator

Oamenii ăştia aveau soluţii pentru toate alimentele care nu sprijineau slăbirea. A fost fantastic. Cum spuneam mai sus: simplu şi uşor. Mulţumesc că m-aţi ajutat să redobândesc fericirea!

Claudia - medic

Mulțumesc, Valentin pentru că mi-ai redat corpul de altădată, că m-ai făcut să mă simt din nou plină de viață și că ești alături de mine în continuare. Pentru toate acestea și chiar mai multe EU IUBESC BODY ENGINEERING!

Lacramioara - Medic

Indrazniti sa participati la o sedinta cu cei de la Body Engineering, s-ar putea sa va schimbe viata definitiv. In bine.

La Body Engineering nu sunteti priviti cu mila, nimeni nu te judeca si nimeni nu te pune la zid pentru ca esti gras. Esti doar ajutat sa te simti din nou bine in propria piele si sa redevii sanatos. Restul…e Can-Can.

Nicoleta - Tester

Cuvintele de mulţumire sunt aşa de puţine şi par aşa mici, dar eu o să îţi mulţumesc mereu fără oprire, pentru tot ce faci pentru şi cu fiecare din noi.

Îţi mulţumesc că dai dovadă de calm când eşti „bombardat” de cel puţin 100 de ori pe zi de aceleaşi întrebări şi că te străduieşti mereu ne răspunzi la toate.

Programează-te la o întâlnire online

Vă stam la dispozitie exclusiv online prin intermediul platformelor WhatsApp video sau telefon. #safetyfirst

Programeaza-te acum isi oferim 50% discount la prima intalnire!

Telefon

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni

Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.

Contacteaza-ne

10 + 4 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On

WordPress Video Lightbox