PROGRAMUL ONLINE

Body Engineering

VREI SĂ REDOBÂNDEȘTI CONTROLUL GREUTĂȚII, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FRUSTRARE SAU FRICA DE EFECTUL YO-YO? 

Salut, sunt Valentin Bunea, fondatorul Body Engineering. Iată ce știu despre tine.

Știu că urmărești pagina Body Engineering de mult timp și ai observat sutele de fotografii ale membrilor noștri dragi, care au slăbit frumos, se mențin, radiază de sănătate și sunt fericiți.

Știu că alimentația Low Carb ar putea fi soluția perfectă pentru tine, dacă vrei să slăbești și să îți optimizezi rezultatele analizelor.

Știu că, indiferent dacă ai început să aplici principiile alimentaţiei Low Carb sau ai doar o vagă idee despre ce presupune acest stil de viaţă, informaţiile pot fi copleşitoare şi ai nevoie de sfaturi specializate.

Știu că îți dorești de mult să intri în programul Body Engineering, dar poate nu ai avut timp să ajungi la sediul nostru.

Din acest motiv am creat THE CUBE – Programul Online Body Engineering, care acoperă tot ce ai nevoie pentru a implementa corect alimentația Low Carb.

Vrei să „guști” un pic din programul nostru? Ți-am pregătit o suită de 6 video GRATUITE care pot fi vizualizate în mai puţin de o oră!

Până pe 05 Mai 2019 ora 23:55 ai 35% DISCOUNT la programul online KETO CUBE + BONUS o sesiune de 45 min cu unul din nutriționiștii Body Engineering (la sediul nostru din București sau ONLINE).