fbpx
mastermind free videos_Centru_Nutritie

WEIGHTLESS FREE VIDEOS

Put that cookie down!

7
video
play-sharp-fill

1. Mesaj de bun venit

Am creat acest program ca să te ajut să ajungi în cea mai bună formă fizică din viața ta într-o manieră cât mai simplă, mai plăcută și mai sigură.

video
play-sharp-fill

2. De ce să slăbești?

Doar din curiozitate, te-ai întrebat vreodată de ce vrei să slăbești? Bănuiesc că știi exact de ce vrei să faci asta.

video
play-sharp-fill

3. Rolul nutriției

Corpul tău este conceput să te repare singur, cât mai bine, în fiecare zi. Tot ce ai de făcut este să-i oferi input-ul adecvat: piese de schimb pe stoc. 

video
play-sharp-fill

4. Ce înseamnă nutriție?

Arta nutriției înseamnă să aduci în corp în fiecare zi cât mai mulți nutrienți esențiali cu putință: proteine, acizi grași Omega 3, minerale și vitamine

video
play-sharp-fill

5.Cum ne îngrașăm?

În acest modul te voi învăța cum te îngrași, ca să știi cum să oprești acest proces astfel încât să poți începe procesul de slăbire.

video
play-sharp-fill

6.Managementul energiei

Vei învăța care este secretul slăbirii și de ce este practic imposibil să repari prin efort fizic o alimentație inadecvată.

Vezi si restul de video din WEIGHTLESS:

7_Centru_Nutritie

7. Say no to keto

Vei afla în acest modul de ce dietele Keto High Fat nu te ajută să slăbești până la capăt și vei descoperi motivul pentru care cel mai probabil stagnezi de mult timp.

8_Centru_Nutritie

8. Nucleul filozofiei

În acest modul îți voi prezenta nucleul filozofiei Body Engineering și vei afla care sunt categoriile de alimente ideale pentru a slăbi rapid și a te menține fără efort.

9_Centru_Nutritie

9. Practic, ce mănânc..?

Vei afla la modul practic, fără să devii expert în nutriție, cum ar trebui să arate alimentația ta pentru a ajunge în cea mai bună formă în cel mai scurt timp.

10_Centru_Nutritie

10. Ghidul oficial de alimentație

Îți voi prezenta detaliat ghidul oficial de alimentație al membrilor Body Engineering, cu care vei reuși să slăbești fără să numeri calorii sau să cântărești mâncarea.

11_Centru_Nutritie

11. Plăcere, confort & desert

Îți vei consolida mindset-ul despre alimentație și vei face distincția clară între „mâncare” și alimente care îți oferă confort și plăcere instant.

12_Centru_Nutritie

12. Cum trișezi ca un profesionist

Vei afla cum să trișezi ca un profesionist, cât mai des, cu acele alimente care îți plac cel mai mult, fără teama că vei acumula kilograme nedorite.

13_Centru_Nutritie

13.Leguminoase & rădăcinoase

Vei afla de ce leguminoasele și rădăcinoasele nu sunt incluse în alimentația pentru slăbire rapidă și care sunt excepțiile de la regulă.

14_Centru_Nutritie

14. Cereale și pseudocereale

Probabil unul dintre motivele pentru care ești în programul nostru este pentru ai ascultat sfatul antrenorului tău, care ți-a recomandat cereale integrale.

15_Centru_Nutritie

15. Hidratare & electroliți

După modulul dedicat filozofiei Body Engineering, acesta este cel mai important al 2-lea modul din suită. Te rog să-l urmărești cu mare atenție!

16_Centru_Nutritie

16. Despre alcool

Iată poate un subiect fierbinte pentru tine – vreau să îți prezint în acest modul perspectiva mea despre alcool. Așa că toarnă-ți ultimul pahar de vin și…

17_Centru_Nutritie

17.Zahăr, miere & siropuri

Cel mai probabil, dacă ești preocupat măcar un pic despre nutriție, știi deja că zahărul este nesănătos. Vei afla în acest modul totul despre zahăr și zaharuri promovate ca fiind „sănătoase”.

18_Centru_Nutritie

18. Îndulcitori și dulciuri Low Carb

Există zeci de îndulcitori, unii naturali cu calorii, alții fără calorii, unii sintetici nocivi, alții sintetici inofensivi. Vei afla ghidul oficial Body Engineering și poziția noastră despre dulciurile low carb / keto.

19_Centru_Nutritie

19. Proteine, putere & longevitate

Corpul uman folosește proteinele pentru a repara organele și mușchii, pentru a produce păr, piele, unghii, celule și enzime noi, dar și pentru a susține activitatea sistemului imunitar.

20_Centru_Nutritie

20. Cum „schimbi uleiul”?

Vei afla totul despre grăsimi pe „saturate”, vei ști ce să eviți, cum și cu ce să gătești, ce ulei să pui în salată și de ce brânzeturile nu sunt recomanate pentru slăbire.

21_Centru_Nutritie

21.Despre carbohidrați

Dacă te chinui de mult să slăbești, cel mai probabil ți-ai dat demult doctoratul în carbohidrați. Vei învăța în următoarele minute totul despre glucide, pentru a avea imaginea completă.

22_Centru_Nutritie

22. Gluco Neo Genesis

Vei învăța în acest modul totul despre procesul denumit „gluconegenesis” și de ce nu trebuie să te temi despre un aport crescut de proteine în procesul de slăbire.

23_Centru_Nutritie

23. Cetoza nu garantează slăbirea

Îți voi demonta probabil cel mai puternic mit din comunitatea Low Carb: „Trebuie să fii în cetoză ca să slăbești. Și ca să fii în cetoză trebuie să mănânci multe grăsimi și puține proteine”

24_Centru_Nutritie

24. Cum obtii densitate nutitivă?

Ți-am pregătit o mini prelegere compusă din 70 de slide-uri în care vei afla care sunt cele mai dense nutritiv alimente din univers pe care să le încorporezi în alimentația ta.

25_Centru_Nutritie

25. De ce poți mânca atât cât poftești?

Vei afla de ce nu va mai trebui vreodată să numeri calorii sau să cântărești mâncarea pentru a slăbi și pentru a te menține pentru tot restul vieții.

26_Centru_Nutritie

26. Nu poti să te opresti din mâncat?

Te ajut să înțelegi care sunt secretele ca să obții sațietatea în timp record și să reușești ceea ce alții fac aparent fără pic de efort: să lași în farfurie. 🙂

27_Centru_Nutritie

27. Adevărul despre postul intermitent

Vei afla de ce timing-ul și frecvența meselor au o importanță capitală pentru recompoziția corporală și cum să implementezi corect postul intermitent în rutina ta zilnică.

28_Centru_Nutritie

28. Rezistenta la insulină

Îți voi dezvălui o dată pentru totdeauna cum funcționează corpul tău, cum și de ce te-ai îngrășat, care sunt cele mai bine păstrate secrete din industria slăbirii.

29_Centru_Nutritie

29. Rezistenta la insulina II

Continuăm cu explicarea rezistenței la insulină, precursorul pentru diabet de tip 2, componentă cauzală pentru boli cardiovasculare, cancer și a grăsimii abdominale.

30_Centru_Nutritie

30. Rezistenta la insulina III

Primești soluția completă pentru scăderea rezistenței la insulină și reducerea riscului de diabet cu minim 50% în maxim 100 de zile, totul pe tavă, pentru că meriți. 🙂

31_Centru_Nutritie

31. Importanța crucială a somnului

Vei afla de ce somnul de la 22:00 reprezintă 60% din metoda Body Engineering și tot ce ai de făcut ca să dormi „lemn”.

32_Centru_Nutritie

32. Vitamina soarelui este cheia!

Vei afla totul despre cea mai comună deficiență la nivel global, cum să o corectezi rapid și implicațiile masive ale vitaminei D3 în procesul de slăbire.

33_Centru_Nutritie

33. Despre suplimente

Îți voi prezenta adevărul despre suplimente, ghidul oficial Body Engineering și contextul optim în care se impun anumite sumplimente cheie.

34_Centru_Nutritie

34. De ce „sportul” este contraindicat?

Vei afla perspectiva mea despre efort fizic, de ce nu recomand generic „sport” pentru supraponderali / obezi și ce tipuri de efort fizic controlat sunt adecvate pentru contextul tău.

35_Centru_Nutritie

35. Ce zici de 10 min de gimnastică / săpt?

Ce spui dacă începem cu 10 minute de gimnastică pe săptămână? Da, ai citit bine, nu este o greșeală, am scris 10 minute pe săptămână, nu pe zi!

36_Centru_Nutritie

36. Cum măsori progresul?

Nimic nu te va motiva mai puternic decât să vezi cum slăbești de la o săptămână la următoarea. Vei învăța cum să măsori corect progresul ca să te ferești de frustrări și să te simți 100% în control.

37_Centru_Nutritie

37. Ce să faci dacă ai stagnat?

Vei afla cum să identifici dacă ai ajuns pe un platou și cum să acționezi decisiv pentru a continua să slăbești lin. Ca un adevărat profesionist.

38_Centru_Nutritie

38. Înainte să începi…

Vei învăța cum să-ți faci viața mai ușoară, cum să îți convingi partenerul să te urmeze, cum să faci cumpărături, totul ca procesul de slăbire să fie cât mai plăcut posibil.

39_Centru_Nutritie

39. Mindset pentru succes

A venit momentul să te pui pe tine pe primul plan, să te odihnești, să ai grijă de tine și să lași opiniile celor din jur să treacă pe lângă tine.

40_Centru_Nutritie

40. Managementul stresului

Nu conștientizăm impactul stresului pentru că nu îl putem cuantifica, dar stresul este precum picătura care cade pe o piatră. Nu vezi rezultatul imediat, ci în ani.

41_Centru_Nutritie

41. Analiza analizelor

Îți voi explica fiecare KPI din lista de analize recomandată de noi. Totul pentru ca tu să te poți duce cu „lecția învățată” la medicul tău și să sărbătoriți împreună progresul fantastic.

42_Centru_Nutritie

42. Menținere pentru tot restul vieții

În loc de încheiere îți voi expune strategiile pentru menținere, testate alături de mii de oameni din toată lumea în ultimii 7 ani. Totul pentru ca și tu să te menții ușor pentru tot restul vieții!

WordPress Video Lightbox
Hide picture