fbpx
logo weightless final_Centru_Nutritie

SLĂBEȘTI RAPID ȘI APOI TE MENȚII UȘOR

[
N

SLĂBEȘTI FĂRĂ SĂ TE ÎNFOMETEZI

N

FĂRĂ SĂ VISEZI CALORII

N

FĂRĂ SĂ CÂNTĂREȘTI MÂNCAREA

N

FĂRĂ SĂ MĂNÂNCI LA ORE FIXE

N

FĂRĂ SĂ FACI SPORT DE PARCĂ TE PREGĂTEȘTI PENTRU OLIMPIADĂ

SLĂBITUL NU TREBUIE SĂ FIE O POVARĂ…

Curele de slăbire presupun pofte puse-n cui, sunete de stomac care cer de mâncare, program strict cu mâncat la ore fixe, numărat calorii, cântărit mâncare, renunțarea la anumite obiceiuri, un chin. 😟

În general, ți se prezintă foamea drept soluția universală și ți se propun bineînțeles exerciții complexe, chiar dacă există riscul de accidentări. 🤷‍♂️

transpirat la sala_Centru_Nutritie

Însă eu nu cred că e nevoie să fie greu, nu cred că trebuie să îți pedepsești corpul.

Cred că slăbitul nu este despre a pierde kilograme, ci despre a-ți găsi încrederea în tine însuți. 😎

Este despre a lucra împreună cu propriul tău corp, nu împotriva lui pentru a recupera sentimentul de a te simți perfect și suficient în pielea ta. 💪🏻

Programul Weightless este despre a te întoarce în acel moment în care te simțeai super bine cu tine sau de a te îndrepta către momentul în care o vei face din nou, dar altfel.

SALUT,
SUNT VALENTIN BUNEA…

Am avut probleme cu greutatea încă din copilărie și de atunci am încercat constant să slăbesc.

Am iubit sportul, am făcut efort fizic constant, dar am sfârșit prin a avea nevoie de cinci operații la genunchi, două la claviculă și două hernii de disc.

În tinerețe am ales calea unei meserii cu tradiție în familie: am devenit inginer și am lucrat consultant în proiecte uriașe pe Oil&Gas în Arabia Saudită.

După efectiv zeci de ani studiu și căutări asidue, am reușit într-un final să slăbesc.

Era 2010 și de atunci, nu doar că am rămas la greutatea pe care mi-o doream, dar am transformat pasiunea pentru nutriție într-o misiune: să fac oamenii fericiți.

Practic, în anul 2013 am renunțat la carieră și alături de un medic și un psiholog am creat centrul de nutriție Body Engineering.

Sunt extrem de recunoscător pentru că în ultimii 7 ani am lucrat cu mii de oameni din toată lumea, am susținut seminarii de nutriție în companii naționale și internaționale, am apărut în publicații și în media.

Am fost onorat să le vorbesc seniorilor despre pasiunea mea în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Regală Margareta a României la Teatrul National din București, dar și plăcut surprins să fiu denumit „Biciclistul zăpezii” de publicația PressOne.

Pasiunea pentru băi cu gheață m-a motivat să devin instructor Wim Hof Method și mi-a oferit oportunitatea unică de a lucra cu Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător al mai multor recorduri mondiale.

Eu sunt instructorul tău în programul Weightless și te voi învăța totul despre slăbit pentru ca tu să te menții ușor pentru restul vieții.

SLĂBEȘTI, TE MENȚII, DEVII MAI SĂNĂTOS

Sutele de studii noi care stau la baza programului confirmă rezultatele membrilor noștri: alimentația densă nutritiv alături de un somn odihnitor și un strop de mișcare pot aduce schimbări cu adevărat profunde.

Este momentul să renunți la prafuri, pastile, mituri, speculații și să te lași ghidat de un program „science – based” coerent, ușor de aplicat și cu rezultate dovedite.

Scopul WEIGHTLESS nu este doar despre a scăpa de kilogramele în plus, ci să înveți cum să te hrănești corect ca să ajungi în ritmul tău la greutatea pe care ți-o dorești și apoi să te menții ușor.

WEIGHTLES ESTE INTERACTIV ȘI UȘOR DE PARCURS

agsdi-video-play

42 MODULE VIDEO (5h40)

Valentin îți va prezenta pilonii filozofiei Body Engineering într-o serie video: un fel de Netflix de slăbit, în episoade ușor de urmărit. Te va ajuta să îți ajustezi rutina zilnică și relația cu mâncarea.

Valentin îți va explica schematic și simplu tot ce ai de făcut, ca să nu te pierzi în termeni tehnici și să te enervezi înainte de a începe.

Nu-ți face griji, le poți viziona oricând, ai acces la ele pe viață!

agsdi-browser

SEMINARII LIVE

Participi săptămânal alături de sute de oameni din toată lumea la Webinarii LIVE și ai ocazia să pui întrebări la care primești răspunsuri concrete direct de la Valentin Bunea.

Fiecare sesiune durează o oră și poți întreba orice îți trece prin cap.

agsdi-people

COMUNITATEA

Totul este cu mult mai simplu atunci când nu ești singur, cât ești înconjurat de oameni care vor același lucru pe care îl vrei și tu și care se îndreaptă în aceeași direcție ca tine.

Mii de membri din toată lumea se întâlnesc pe grupul dedicat de Facebook, unde se desfășoară acțiunea. Rețete, motivație, suport, sute de idei de mese, toate într-un singur loc, toți într-un singur loc. 

agsdi-whatsapp

LINIA PRIVATĂ DE WHATSAPP

Știm din experiența cu mii de clienți care au slăbit și care se mențin cât de important este suportul constant. Nu va trebui niciodată să aștepți un răspuns.

În prima lună în program Valentin sau cineva din echipa lui îți va răspunde super repede pe grupul de WhatsApp.

PROGRAMUL COMPLET WEIGHTLESS

PRIMESTI TOTUL PENTRU DOAR:

999,- lei

Practic, plătești o singură dată și ai acces la program pe viață.

În plus, dacă ai card de credit* poți plăti programul în 5 rate fără dobândă.

*Credit Europe Bank (Avantaj), Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, ING Bank.

CUM PUTEM SĂ TE AJUTĂM?

Lasă-ne te rog un mesaj rapid pe WhatsApp.

whatsapp chat_Centru_Nutritie

Sau ne poți scrie un mesaj detaliat folosind formularul din partea dreaptă. Nu-ți face griji, un membru al echipei mele îți va răspunde în cel mai scurt timp!

5 + 1 =

WordPress Video Lightbox