fbpx

Fiecare zi o incepe cu o baie in lada frigorica si traieste dupa propriul lui anotimp! Imbracat doar in sort si tricou cand afara sunt minus sase grade, Valentin Bunea e o aparitie halucinanta nu doar in trafic, ci si pe retelele de socializare!

Citeste continuarea pe site-ul KanalD: kanald.ro/astairomania/asa-a-slabit-30-de-kilograme-el-e-bucuresteanul-care-isi-incepe-ziua-cu-o-baie-polara-in-apa-cu-gheata-si-iarna-continua-cu-o-plimbare-pe-bicicleta-pe-strazile-troienite-din-oras-iata-cum-reuseste-sa-sfideze-iarna-18035737

WordPress Video Lightbox

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

4 + 10 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On