fbpx

Amira Rădulescu este profiler si specialist in analiză și evaluare comportamentală, trainer internațional și coach, fiind licențiată în Psihologie și Relații Economice Internaționale.

Are un talent innascut in a cunoaste si in a simti oamenii, identificandu-le rapid modelele comportamentale, ceea ce ii confera si o mare acuratete in predictie.

Asta ii permite sa identifice acele laturi ale vietii in care oamenii au dezechilibre dar mai ales sa aleaga cele mai potrivite instrumente pentru fiecare si sa creeze programe usor de urmat prin care clientii sai sa aiba control asupra deciziilor, atitudinilor si comportamentelor lor si, astfel, sa-si transforme viata in ceea ce isi doresc.

“Nu poti aplica retete oamenilor. Pentru fiecare exista o cale de vindecare si evolutie. Tocmai de aceea am creat un intreg ecosistem care permite particularizarea solutiei, un cumul de metode, instrumente si profesionisti: Human Engineering.”

Amira a aprofundat ceea ce parea sa faca instinctiv studiind analiza comportamentala, profiling, psihologie clinica, NLP, epigenetica, neuropsihologie, neuroleadership, dezvoltarea resurselor umane, neuroplasticitate autodirectionata,s.a.

Este trainer international și co-autor al manualului “Criminal: Criminologia, Criminalistica, Investigazione, Intelligence e Sicurezza .“ (Italia, 2020)

Certificări: Business Competitive Intelligence, Analiză și Evaluare Comportamentală, Body Language & Lie Detection (FACS – Paul Ekman Group Certificate), Criminal Profiling (Forensics Group Italia), Psihologie clinică, Dezvoltarea resurselor umane, Marketing & Business Communication.

WordPress Video Lightbox