fbpx

facebook icon

“Imi pare rau ca am ajuns asa tarziu la Body Engineering 

Povestea mea este una cu un inceput mai mult decat complicat (dupa cum se poate observat fara ochelari si din poza ☹) insa cu un parcurs frumos si usor, acum dupa 8 luni de cand am intrat in marea si minunata familie Body Engineering.

Daca va intrebati cum am ajuns la Body Engineering, pot spune ca asa a vrut soarta sau… telefonul, da…suna c-am ciudat dar asa este.

De cateva saptamani urmaream pagina de facebook a echipei insa ma intrebam de fiecare data daca povestile oare sunt chiar reale (asa cum probabil se intreaba unii dintre voi si cand citesc aceste randuri) sau, sunt povesti de pacalit prostii, fiindca nu eram la prima teapa de acest gen.

Asa ca de Revelion ce puteam face …citeam o postarea de-a lui Valentin in care se “lauda” cum ca acesta este primul an in care nu isi face griji in privinta greutatii …. Serios ?

Am citit articolul si am incercat sa parasesc pagina, dar fara success …indiferent ce am facut la telefon a ramas blocat pe pagina respectiva, asa ca am considerat ca este un semn divin si mi-am propus ca anul acesta sa merg sa il cunosc personal pe Valentin, sa vad cu ochii mei cat de mult adevar sta in postarile lui.

Si uite asa mi-am anuntat sotul pe data de 1 Ianuarie ca eu anul acesta o sa slabesc, reactia lui fiind una cat se poate de normala avand in vedere ca de 10 ani saracul suporta mai toate dietele (pai ce credeti ca nu am incercat eu Rina, Dukan, Daneza, Disociata, Balerina….si lista poate continua cu inca multe alte diete, prafuri si ceaiuri minune)

Prima intalnire  cu Valentin a fost pur si simplu WOW, mi-am gasit raspunsuri la majoritatea intrebarilor din ultimii 10 ani, cum ar fi de ce m-am ingrasat 50 de kg in perioada de sarcina (daaaaaa…. Este adevarat am acumulat 50 kg in 9 luni de sarcina fiindca nimeni nu imi spunea sa nu mai mananc ca nebuna kg de fructe zilnic) si de ce nu am reusit in 10 ani sa slabesc cu minunatele diete, infometari si ore intregi la sala de forta (fiindca nu mancam ce trebuie si cat trebuie) de ce am probleme cu balonarea, stari de rau zilnice, migrene insuportabile si dereglari hormonale.

Dupa prima luna de urmat sfaturi in proportie de 100%, fiindca nimic nu ma facea sa ma abat de la reguli (asta a fost sentimental dupa primul contact cu Body Engineering, ca nu trebuie sa cedez indiferent de ce este in jurul meu) au inceput sa apara primele semne vizibile,  pe langa kg pierdute ma simtean un alt om, mult mai pozitiva, mai odihnita si mai plina de viata.

Nu va ganditi ca a fost “floare la ureche” …ohooo deloc, am “tras” pe nas zilnic tot ce nu era permis….imi amintesc cum deschideam frigiderul si miroseam branza ca si cand era ultima portie de oxygen de pe planeta, sau cum bagam tot capul in punga cu covrigi a colegului de la birou, insa atat…asta pana intr-o zi cand toate lucrurile astea au devenit imune pt mine, nu aveti idee cat de bine este ….fantastic.

Insa in tot acest timp am mancat …si am mancat …si am slabit …si am slabit 32 de kilograme. 🙂

Insa partea cea mai frumoasa nu este faptul ca am slabit si nu ma mai recunoaste lumea ci faptul ca ma simt alt om, odata cu pierderea kg am castigat mult mai multa incredere in mine, ma simt excelent din momentul in care ma trezesc pana adorm, am energie si ma bucur de tot ce descopar zilnic, practic am renascut! ”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

 

WordPress Video Lightbox