fbpx

facebook icon

“Am avut o relație foarte apropiată cu mâncarea.

Prostioarele au fost de multe ori un refugiu, o senzație ușoară de confort în momentele în care nu mă simțeam bine emoțional sau fizic. În alte dăți, reprezentau o metodă să mă premiez după ce aveam o reușită și mi se părea că îmi permit un răsfăț glucidic pentru cât muncisem.

Era doar o activitate de rutină, aproape de plictiseală.

Bineînţeles, mai erau ocaziile în care urmăream un film sau serial, iar atunci voiam să ronțăi ceva, așa că nu eram atentă nici la cantitate, nici la calitate…

Consideram că îmi pot premite niște pofte și o luam de la capăt…

Cu toate aceste obiceiuri, greutatea mea a fluctuat întotdeauna, fiind într-o dispută continuă între două extreme: slăbesc cu eforturi drastice sau mănânc orice. Reușeam să slăbesc, după aceea eram mulțumită, drept urmare consideram că îmi pot premite niște pofte și o luam de la capăt…

Am încercat multe variante și niciodată nu am găsit o metodă eficientă, care să nu aibă efectul de yo-yo. Asta până anul trecut… La începutul acestui an mi-am propus să întreprind o ultimă încercare de a ajunge la greutatea dorită și de a mă menține acolo.

Nu știam exact cum să realizez asta și îmi era clar că citind articole despre nutriție pe internet nu o să ajung nicăieri. Așa că am căutat ajutor specializat care să mă ghideze și să mă ajute să discern calitatea în cantitatea uriașă de sfaturi și recomandări.

Am citit postările băieților de la Body Engineering și mi-a plăcut abordarea lor. Am luat la rând testimonialele de pe site-ul lor și eram din ce în ce mai uimită de ceea ce aflăm. Abordarea lor era inedită; totul era logic și surprinzător de ușor de înțeles chiar și pentru mine care nu știam nimic despre nutriție.

Mi-am făcut curaj și am mers la o şedinţă cu Valentin, înainte să mă înscriu în program. După şedinţă, aveam capul plin de idei noi, care răsturnau tot ceea ce învățasem eu de-a lungul anilor că înseamnă a mânca sănătos. Ce a urmat a fost o purificare a organismului.

De dependență nu scapi ușor, dar Valentin a promis că recomandările lor sunt ușor de ținut.

Cu sprijinul lui Marian am implementat recomandările Body Engineering și am descoperit și alte beneficii ale mâncatului sănătos: mai multă putere de concentrare și lipsa oboselii. De exemplu, mare mi-a fost uimirea când am învățat că fructele nu reprezintă o sursă de vitamine și minerale, ci o sursă pentru grăsimea de pe șolduri..

Am slăbit 14 kilograme mâncând mai mult decât oricând

În patru luni, FĂRĂ SPORT, am slăbit 14 kilograme mâncând mai mult decât oricând și într-un mod mai conștient ca niciodată, dar pare că nici nu am început bine.

Simțul umorului, dedicare şi mereu cu zâmbetul pe buze

Toate lucrurile pe care le-am învăţat în aceste luni nu au preț și îmi vor fi de folos toată viața, de aceea îi sunt profund recunoscătoare lui Valentin pentru programul Body Engineering și lui Marian pentru dedicarea și simțul umorului din fiecare săptămână: este al naibii de plăcut să te întâmpine cineva cu zâmbetul pe buze și să îți garanteze că greșelile alimentare făcute în săptămâna precedentă se vor repara rapid.

În plus, grupurile de Whatsapp constituite cu membri Body Engineering pentru membrii Body Engineering mi-au fost de mare ajutor și m-au ținut conectată la idei de rețete, restaurante și indicații pentru suplimente.

Mă uit acum la poze mai vechi și nu-mi vine să cred cât m-am schimbat.

Am alte trăsături ale feței, iar la haine am renunțat deja la câteva perechi de blugi care cădeau de pe mine.

Multă lume mă întreabă când mă opresc și din slăbit și din mâncat așa. Din slăbit, o să văd pe parcurs în funcție de cum mă simt, dar din mâncat așa, nu am nicio intenție. Acesta este noul meu stil de viață și îl recomand tuturor pentru că presupune mult mai mult decât niște cifre în minus pe cântar.

Băieți, sprijinul vostru nu îl pot cuantifica. Mi-ați schimbat viața. Ca voi nu am găsit pe nimeni: nu știu când aveți timp să citiți atâta informație.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox