fbpx

facebook icon 

Când l-am întâlnit pe Vali eram într-o formă “perfectă”

Dacă aş fi fost un butoi. La birou nu mă puteam concentra decât 4 ore pe zi, gâfâiam doar cât mă duceam la colţul străzii şi în general mă simţeam bine doar când mă lăsau oamenii în pace.
Nervozitatea şi lipsa de concentrare se resimţeau acut la buzunar, căci firma mea scârţâia din cauza asta. Privind în urmă realizez cât de nemulţumit eram de mine: gras şi fără chef de viaţă.

Cumva mi-am învins neputinţa şi am încetat să mai fac afirmaţii; am acţionat pentru a deveni persoana care îmi doream să fiu.

Programul Body Engineering a schimbat totul pentru mine.

La scurt timp după ce am început programul am constatat că am o energie pe care nu o mai simţisem de la 20 de ani. Acuitatea mentală a revenit şi ea la nivelele pe care le aveam înainte să mă îngraş. Implementarea recomandărilor echipei Body Engineering îţi vindecă şi mintea şi corpul.

Poate suna nesemnificativ să pierzi cam 1 kg de grăsime pe săptămână, însă este extraordinar când tragi linie şi după 6 luni de zile contabilizezi un total de 25 kg pierdute.

Iată pe scurt ce alte progrese mi-a adus 1 an de zile de relaţie cu Body Engineering:

  • reuşesc să lucrez în jur de 10 ore pe zi fără să obosesc;
  • mi-am dublat cifra de afaceri;
  • firma şi-a dublat numărul de angajaţi;
  • înot 60 de bazine x 50 metri.

În cele 12 luni, am slăbit în total 40 kg. Dar asta nu se compară cu sentimentul de libertate şi de împlinire pe care l-am câştigat cu noul stil de viaţă. Acum nu mai trebuie să mă gândesc constant la ceea ce voi mânca. Mâncarea nu mai este un stres.

Am înţeles că trebuia să îmi doresc să slăbesc la fel de mult cât mi-am dorit toate realizările din viaţă. Pentru tot ce au făcut pentru mine, le mulţumesc din inima lui Vali şi echipei Body Engineering. Le mulţumesc că m-au salvat de la un potenţial eşec.

Alex”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox