fbpx

facebook icon

„Nu îmi mai plăcea să mă uit în oglindă, o uram.

Am renunţat să merg la cumpărături pentru că de la an la an am mai adăugat câte un X la L. Nu înţelegeam de ce soţia mea îmi tot explica în termenii ei cu radicali liberi şi alte grupări chimice rugându-mă repetitiv să îmi schimb stilul alimentar, dar ştiţi că a convinge pe cei apropriaţi este misiune imposibilă.

Am stat şocat câteva minute bune în fata pozei.

De-click-ul l-am avut când m-am văzut în pozele din vacanţa de vară din 2016. Am stat şocat câteva minute bune în fața pozei şi mă gândeam că este imposibil să arăt aşa, dar de fapt asta era realitatea. Astăzi cântarul mi-a arătat cu 15 kilograme mai puţin. Am reuşit după aproape 4 luni să ajung în apropierea greutăţii mele normale. Kilogramele le-am pus uşor, mult prea uşor. Nepăsarea faţă de ceea ce am mâncat m-a adus în situaţia asta.

Credeam că ceea ce mâncăm era relativ ok.

Reţeta mea pentru a le da jos a fost norocul de a întâlni echipa Body Engineering şi în consecinţă schimbarea radicală a alimentaţiei. Pentru mine a fost un proces relativ scurt în care acei oameni frumoşi de la BE m-au ajutat să sparg încetul cu încetul multe dintre tipare alimentare. Până să îl întâlnesc pe Valentin, credeam că ceea ce mâncăm era relativ ok şi că surplusul meu de greutate se datora faptului că aveam un stil de viaţă sedentar.

Rezultatele au început să se vadă

Credeam că eram gras deoarece îmi plăcea ca sport doar FIFA pe calculator, dar de fapt ceea ce am mâncat m-a adus în starea în care nu mai puteam face sport şi oboseam la două ture cu copilul în parc! După doar câteva întâlniri cu cei de la Body Engineering şi după ce am urmat fără să “trişez” sfaturile lor alimentare… rezultatele au început să se vadă…

Ce am învăţat şi încă învăţ din experienţa aceasta?

  • că ne e greu să acceptăm, dar vedem şi noi că ne-am îngrăşat;
  • că dacă tu nu vrei, nici cei mai buni nutriţionişti nu vor reuşi să te ajute;
  • că dacă vrei, se poate;
  • că nu e greu deloc şi merită;
  • că poţi să te ţii de planul alimentar oriunde-oricând;
  • că a mânca sănătos nu e un efort, ci un act de respect pentru propria persoană;
  • că la fiecare masă, la fiecare meniu din restaurant pe care îl am în faţă, am ocazia să aleg;
  • că nu suntem fiţoşi dacă nu mâncam din tortul ăla cu mult marţipan;
  • că pur şi simplu avem alt stil de viaţă şi “doar o feliuţă mică” e prea mult pentru noi;
  • că expresia “Tu eşti din aia cu mâncatul sănătos” mă distrează acum pentru că este replica care i-o dădeam eu tot timpul soţiei şi acum s-a întors la mine ca un bumerang care mă amuză…

Cum mă simt acum?

Excelent. Mă simt bine când ajung în faţa oglinzii şi mi se pare că am reuşit un lucru extraordinar. Sunt extrem de mândru de mine şi de echipa Body Engineering care m-a ajutat să mă simt bine în pielea mea.

Cătălin”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

10 + 12 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox