fbpx

facebook icon

“Sunt Diana si am 27 de ani. Chiar daca varsta mea nu este una foarte inaintata, nu am fost ferita de probleme si incercari. Din pacate la 23 de ani mi s-a declansat un sindrom nefrotic, pentru care mi s-a administrat cortizon.

Putine din efectele adverse ale acestui tratament de la care nu numai ca m-am ingrasat foarte tare dar m-am si umflat. Asadar, sunt un caz special, m-am ingrasat mancand salata..

Ani la randul mi s-a spus ca o sa slabesc daca mananc 5 mese pe zi si o sa iau tratamente hormonale. Am incercat sute de diete indicate chiar de nutritionisti insa nimic nu functiona. Singura explicatie a tuturor era “metabolismul blocat”.

Eram permanent umflata si la picioare si discomfortul era unul incredibil de mare. Nu este usor ca la 23 de ani, moment al vietii in care toti se bucura altfel de varsta, sa fii bolnav si marginalizat.

Am citit apoi despre Body Engineering si mi se parea prea frumos sa fie adevarat. La scurt timp am observant ca o colega de munca slabise considerabil si slabise frumos iar cand am intrebat-o cum a reusit, mi-a spus de voi.

Evolutia ei mi-a dat increderea in faptul ca cineva ma poate ajuta si pe mine. Am venit extrem de sceptica avand in vedere istoricul meu, dar aici l-am cunoscut pe Valentin.

Valentin este un fel de energie pura, care transmite o stare de bine generala in permanenta. Mi-a explicat regulile si m-am apucat de treaba.

Totul parea prea simplu si prea frumos, dar ghici ce, chiar a fost! Sceptica fiind am testat regulile pe mine aproximativ 2-3 saptamani si…supriza! Cu toate ca nu tinusem corect, slabisem 3 kilograme, lucru care mi-a dat de gandit.

Am inceput sa tin cont de toate regulile si indicatiile primate si am inceput sa slabesc, destul de repede. Frica mea era ca nu o sa scad sub pragul de care nu reuseam sa trec…si l-am trecut! Nu numai ca am inceput sa slabesc dar am simtit ca ma eliberez si ca pot face singura alegerile, ca nu mai decid poftele pentru mine.

S-a produs un fel de magie prin care mi-am deblocat singura kilogramele si am decis sa le las sa plece 😀 Beneficiile programului Body Engineering sunt nenumarate, nu mi se mai umfla picioarele, nu ma mai simt balonata, nu imi mai este rau, nu mai am dureri de cap, dismenoreea nu mai este acuta etc.

In timpul procesului de slabit am aflat ca boala mea recidiveaza si ca trebuie sa iau iar cortizon, lucru care m-a speriat extreme de tare, avand in vedere istoricul.

SOCUL VIETII MELE a fost ca in timp ce luam cortizon, SLABEAM!!! Nu pot explica in cuvinte ce inseamna pentru mine acest lucru, faptul ca am reusit sa inving un tratament dur! Inca iau cortizon si inca slabesc si ma minunez in fiecare zi. 😀

Programul Body Engineering este de fapt o experienta, o experienta ce te schimba cu totul, iti schimba atat fizicul cat si psihcul. Am invatat din nou sa am incredere in mine si sa inteleg cat de important este acest lucru.

Ultimele poze (4,5,6,7) arata progresul meu, nu unul fantastic, dar considerabil, aproximativ 12 kilograme din septembrie 2017 până in 17 noiembrie 2017. Pana sa traiesc aceasta experienta, credeam ca aceste testimoniale sunt scrie pentru a atrage membrii sau clienti, iar acum am ajuns sa scriu si eu unul!

Sper ca experienta mea sa fie de folos si altcuiva.

P.S . Stiti care e cel mai important lucru aici? Sanatatea este intotdeauna pe primul loc, iar oamenii sanatosi sunt frumosi!

Multumesc,

Diana Ciupercea”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre. 

 

WordPress Video Lightbox