fbpx

facebook icon

“Nu credeam ca o sa ajung dupa 40 de ani sa mai port vreodata hainele din liceu… de la balul bobocilor mai exact …si sa ma minunez ca imi sunt lejere. Pe vremea aceea aveam 46 kg la aceeasi inaltime 161 cm.

Datorez acest lucru unei echipe minunate alaturi de care am inceput o nou stil de viata la inceputul anului 2017. Am intrat in programul Body Engineering intr-un moment de disperare: urmam cu strictete de circa 1 an si jumatate recomandarile celebre de restrictie calorica, care m-au ajutat sa scad 15 kg.

In ultimele 2-3 luni ale anului 2016, organismul meu refuza sa mai colaboreze, obisnuindu-se cu restrictiile calorice, si facea “stocuri” din putinul pe care il mancam. Incet-incet mancand 1000 calorii pe zi calculate si impartite cu strictete in trei mese cu doua gustari (de parca alta treaba nu aveam decat sa mananc toata ziua) a inceput acul cantarului sa o ia iar in sus si sa-mi arate cifre neprietenoase.

Greutatea nu era cel mare inconvenient: frustrarea ca trebuia sa ma accept asa cum eram era mult mai dureroasa. Incepusem sa cred ca slabitul nu este pentru mine, desi aveam cu peste 30 kg in plus.

In plus, ma confruntam cu oboseala cronica (oricat as fi dormit tot obosita eram). Stiam ca cele mai mari amenintari erau diabetul, bolile cardiovasculare, steatoza hepatica etc. Stiam exact ce ma astepta.

M-am programat la Body Engineering imediat dupa Anul Nou in prima zi lucratoare si intr-o sedinta de o ora toate teoriile despre nutritie si despre mancat sanatos pe care eu le stiam de la endocrinologi renumiti mi-au fost rasturnate la 180 de grade.

Am plecat de acolo bulversata total, dar cu o mare determinare sa aplic tot ceea ce mi se recomandase. Era o cale nebatuta pana atunci si care, in mai putin de un an, a dat cele mai frumoase rezultate: am slabit fantastic, ma simt tanara, plina de energie si vitalitate, cu o sanatate de invidiat.

Multumesc inca odata acestei echipe minunate si ii incurajez pe toti cei care vor sa faca o schimbare sa se astepte din partea lor la o abordare unica.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

 

WordPress Video Lightbox