fbpx

“Anul trecut nu a fost rau, ci groaznic.

A fost anul care mi-a impins limitele la maxim, pana la ” stop, nu mai pot”. Si asa am facut: stop si de la capat, ca masina de scris. La un an si jumatate de la a doua nastere aveam 96 de kg.

Eram apatica, lipsita de energie si in 10 secunde eram o explozie de nervi. Depresia era la ea acasa. Aveam dureri de incheieturi, de spate, de cap. Aveam zile cand nu ma puteam ridica din pat sau de pe scaun si luam Advil Forte ca pe TicTac. Fara numar. Oboseala cronica, insomnii. Sa nu mai spun de eczeme, iritatii un soi de acnee.

Am inceput sa caut un raspuns. Si l-am primit: tiroidita autoimuna Hashimoto. Stai sa vezi pareri si sfaturi: obisnuieste-te cu ideea, nu ai sa mai fii niciodata ca inainte. Nu poti sa slabesti daca ” ai glanda”, etc.

Apoi am inceput sa citesc, cam tot ce am prins despre noua mea prietena Hashimoto. Si din tot ce citeam am inteles un lucru: boala avea legatura cu alimentatia si cu stresul. Ok, dar eu mancam sanatos: orez, quinoa, cereale integrale, fructe, indulcesc cu miere. Ce sa fie rau?

In cea mai norocoasa zi a anului trecut am ajuns la o frumoasa doamna doctor endocrinolog, tot Madalina, care mi-a deschis ochii si mi-a explicat ca bolile autoimune nu se vindeca cu o pastiluta de Euthirox si ca alimentatia si stilul de viata conteaza cel mai mult.

Asa, am ajuns intr-o seara de iarna (a doua cea mai norocoasa din an) la Valentin, la Body Enginnering. Ma uitam sceptic la el, in mintea mea ma gandeam ca nu a fost gras o zi in viata lui si ca nici nu am inceput bine si vorbeste numai baliverne (cum ca painea mea facuta de mine acasa, fara gluten, din faina de porumb si amidon de cartofi e o mizerie…pfff… ).

Dar daca tot am dat banii pe ora, am zis sa il ascult pana la capat. Si uite-ma astazi, cu fix 30 kg mai putin, fara dureri, fara depresie, fara eczeme si iritatii, fara apatie si cu un zambet muuuult mai larg.

Atasez poza ca dovada (a zambetului larg). In concluzie ma bucur ca l-am ascultat pana la capat. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Razvan, cel care mi-a vegheat transformarea. Si ma bucur sa fac parte in continuare din marea familie Body Enginnering prin programul lui Florin efort fizic controlat.

Si care e cea mai tare faza? Ca mananc o gramada!

De fapt mananc mai mult ca niciodata. Si ce e si mai tare? Ca mananc tot ce imi place si NU sunt la dieta. De fapt ca ” mancam” – toata familia, de la cel mai mare la cel mai mic.

Cel mai mare castig al meu nu este ca am slabit.

Este ca ma simt extraordinar, ca sunt sanatoasa (am analize sa dovedesc, parol!), ca pot sa imi ridic copiii in brate fara sa ma doara nimic, ca fac din nou sport (asa si atat cat trebuie), ca stiu ” how it works” si ca ma pot uita in oglinda fara sa ma intreb “oare cine este femeia aceasta?”

Ca sa o citez pe mama : “Doamne mama, credeam ca nu-ti mai revii niciodata” Ba uite ca POT! “

Testimonial scris din toata inima, pentru ca am vrut eu nu pentru ca fac reclama si dedicat tuturor celor care sufera de Tiroidita Autoimuna Hashimoto.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox