fbpx

“Body-Engineering: logică, eficiență, rezultate rapide. Am luat prima dată contact cu echipa BE prin luna aprilie a acestui an. Venisem după ceva eforturi de slăbire, diete, sală, ciclism, alergare, rezultatele fiind de scurtă durată, kilogramele reapărând!

De la 96 de kg (184cm), am reușit prin sport să am ceva rezultate, dar și frustrări pe măsură. slăbeam 10 kilograme, apoi le puneam la loc. După prima discuție cu Vali s-a identificat și problema, în cazul meu lipsa grăsimilor, iar aici începe adevărată experienta Body-engineering : DEMONTAREA MITURILOR, a ignorantei, tipic societății românești! – ‘Nu consumați grăsimi: se depun pe artere.. grăsimile îngrașă.. nu mai mult de 3 oua pe săptămâna.. bla,bla’

  • ‘Prea multa carne iti distruge rinichii și o dai în guta’… și lista poate continua la nesfârșit.

Partea cea mai interesantă a programului este că nu îți crează nimeni un meniu, nu numeri calorii, nu cântărești mâncarea, nu ai mese la ore fixe și ești incurajat să mănânci cât îți cade bine.

Practic, am aflat care sunt alimentele sănătoasre și apoi am mâncat ce-mi place mai mult, cât am vrut atunci când mi-a fost foame. Acum, de câteva luni bune luni mă mențin la 80kg, sportul fiind la 20% față de ce era înainte.

Aici a intervenit colegul lui Valentin, Florin Preuteasa cu un program de 10 min de efort fizic pe săptămâna. Va las sa descoperiți voi : www.test2fit.ro

Body-engineering nu îți propune o dieta, ci un nou stil de viață. Înveti mecanismele organismului, primesti o noua viziune asupra alimentelor, înveți de ce te îngrași, care sunt procesele de slăbire, iar călătoria continuă prin comunitatea Body-Engineering!

Dacă aveți nevoie de un imbold să faceți o schimbare… oricand va stau la dispoziție.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox