fbpx

facebook icon

„Am incercat tot felul de metode pentru a slabi.  De cele mai multe ori slabeam, dar dupa o vreme ma intorceam de unde am plecat si poate mai puneam si in plus.

Toate eforturile depuse, atentie la ce mananc, la cat mananc si miscare dar, kilogramele se ducea greu si fustrant. Si orice abatere era vizibila.

Si totusi inca mai credeam ca trebuie sa existe o formula simpla de slabit ce doar trebuie gasita. Si da. Am gasit-o la Body Engineering.

Nu te astepta la o pastila miracol, dar fii pregatit pentru ceva diferit. Pentru mine slabitul nu a fost niciodata asa de simplu si de la sine cum a fost acum.

Daca poti tine o dieta/ un stil de a te hrani, mai mult de 6 saptamani atunci o poti tine o viata.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

1 + 12 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox