fbpx

facebook icon

„M-am hotarat sa fac ceva atunci cand am avut nevoie de haine pt cununia prietenilor mei si nu imi placea nimic pt ca nimic nu venea bine pe mine. Am inceput acest stil de viata atunci cand am vazut-o pe prietena mea, Anca, ca slabeste foarte mult si culmea, mancand mult si nu doar legume (ceva ce nu ma atrage).

Imi place ca nu sunt limitata la a manca doar carne de pui cu salata, sau doar salata. Mancam aproape zilnic oua, prajite, in untura chiar, cu bacon si carnati, fripturi mari de porc, chiftele, sarmale (fara orez) si mancand toate astea am reușit să slăbesc fără efort!

Din fericire, si iubitul meu a luat aceeasi decizie la 2 saptamani dupa mine si in 4 luni si jumatate, am reusit amandoi sa dam jos cumulat 41 de kg, el de la 106 la 85, eu de la 84 la 64 (#maiavem4defiecaredecitreabanuegata).

E un stil de viata permisiv, nu o mai privesc ca pe o dieta, putem sa mancam ceea ce noua ne place :). Ma bucur ca am decis sa facem o schimbare in viata noastra, cu adevarat ne-a schimbat viata!

Mentionez ca in tot acest timp nu am cunoscut pe nimeni din echipa Body Engineering, si am urmat acest stil de viata dupa informatiile impartasite de prietena mea Anca care a urmat programul celor de la Body Engineering.”

*Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni

Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.

Contacteaza-ne

7 + 11 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On

WordPress Video Lightbox