fbpx

“Buna, Valentin!

Numele meu este Dani, am 40 de ani si sunt mama de trei copii de 11, 8 si 3 ani si jumatate. Pana de curand aveam 69 de kg (am 1,63 inaltime) si cantarul tot urca…

Varianta scurta a acestui mesaj este:

Multumesc pentru ceea ce ai fost, pentru ce ai devenit si pentru ceea ce imparti cu noi :)!

Varianta lunga a acestui mesaj este:

Nu am cont de Facebook – mi-e frica sa nu ma inghita cu totul asa ca mai bine nu imi fac cont deloc :)), dar asta nu inseamna ca nu pot urmari pagini care sunt publice asa cum e Body Engineering.

Desi nu pot citi si comentariile, pe care le intuiesc valoroase dar pentru chestii importante apelez la prietenii care au Facebook, asa am putut sa am link-ul pus doar in comentarii cu webinarul sustinut de Cosmin – Mastermind limited edition. 🙂

Nu mai stiu cum te-am gasit, probabil in lungile mele cautari pe net despre cum as putea sa slabesc fara sa tin vreo dieta anume.

Asa am invatat ce sunt carbohidratii, proteinele si grasimile din mancarea mea zilnica. Am citit tot ce am putut de pe pagina voastra de Facebook dar si de pe site.

Am urmarit tot ce am gasit pe net cu tine si mi se pare ca asta a ajutat sa mi se fixeze in minte niste chestii pe care faci foarte bine ca le tot repeti. :))

Poate exemplu meu de slabit nu este tocmai exemplar, dar hei, sunt convinsa ca multi nu incep nicio schimbare pentru ca li se pare ca nu se pot tine chiar de toate…eu am slabit 8 kg in vreo 4 luni in care am scos fructe si dulciuri, paine, pizza, cartofi, paste si am adaugat post intermitent in unele perioade.

Dar tot ce am facut nu a fost foarte strict, adica mai mancam uneori cate o felie de paine sau o patratica de ciocolata 70%.

Faptul ca am reusit sa slabesc rapid si fara sa simt ca imi e foame, fara sa tanjesc dupa ceva m-a facut sa ma gandesc ca poate chiar si urmat nu tocmai strict (bine, asta e un cuvant totusi prea dur pentru filozofia voastra!), ceea ce tu recomanzi si promovezi poate ajuta pe cineva care cauta sa slabeasca.

Chiar daca nu am cont pe Facebook sau alte canale pe care sa raspandesc vestea despre tine sa stii ca mereu te amintesc in discutiile mele cu familia extinsa sau cu prietenele.

De exemplu, una din ele voia sa slabeasca doar cateva kg si dupa vreo doua luni de cand i-am dat cateva detalii despre ce inseamna low carb si a pornit aventura ei de informare mi-a scris ca a slabit si ea.

In momentul asta sunt la nivelul de adaptat familia la stilul asta de viata, pe mine deja m-ai convins :))).

Acum am 61 de kg, continui sa mananc low carb in cea mai mare parte a timpului si ma gandesc ca ar trebui sa ma apuc si de genuflexiunile alea :).

Inca o data, multumesc!”

Daniela

WordPress Video Lightbox