fbpx

facebook icon

„De cand ma stiu am avut un metabolism accelerat iar ingrasatul a fost ceva greu de imaginat, mai ales in contextul in care pana in adolescenta am fost (imi citez o prietena) „o schiloada”.

Apoi, in urma cu circa 7 ani, am aflat cum este sa lucrezi de noapte (la firma la care eram angajata in acel moment trebuia sa fii la birou pe fusul orar din SUA). Usor, usor am luat o raceala care s-a dovedit greu de tratat (caci eu noptile nu dormeam); raceala care a dus treptat, dar sigur la dezvoltarea unei rinite alergice, la scaderea imunitatii, si in consecinta la varii alte probleme de sanatate.

Rezumatul acelor ani a fost: medicamente foarte multe, adunate cu stres, oboseala, lipsa somn si mancat aiurea la orice ora. Totul a culminat in multe kilograme care nu voiau sa nu mai plece.

Am incercat variantele clasice cu „nemancat dupa orele 18:00”, „dat grasimea la o parte”, „mancat putin si des”, „mancat devreme la prima ora micul dejun apoi gustari dupa gustari toata ziua”, „intrebat un nutritionist si numarat calorii”, apoi am dat o sansa si dietei „dukan”, si lista poate continua.

Concluzia la care am ajuns dupa toate acestea incercari este ca mi-au mancat timpul si nervii si au avut zero rezultate. La inceput de 2017 am gasit o reclama pe internet cu numele Body Engineering deasupra, si unde citesc: „lucram si cu persoane dizabilitate care nu pot face sport”.

Si imi amintesc cat de minunat mi s-a parut ca cineva in sfarsit ia in serios problema oamenilor cu un handicap locomotor care vor sa slabeasca, dar care nu pot face sport; ca cineva nu se incadreaza in tiparul clasic de „numara caloriile cand mananci, apoi fugi la sala caci una fara alta NU SE POATE”.

Mi-a luat ceva timp sa imi fac curaj sa ma duc sa ii cunosc – teama de esec se invinge cel mai greu. Dar nu regret pentru niciun minut. In Body Engineering am descoperit oameni deosebiti.

Am descoperit ca persoanele care iti tin cursurile despre nutritie/chimia alimentelor si cum se combina acestea/rolul lor in fiecare celula…sunt persoane care vorbesc doar din experienta proprie, si nu dintr-o carte pe care au invata-o la un curs.

Cel mai greu mi-a fost sa accept ca fructele (pline de fructoza, dar care mie mi se pareau sanatate pura), carbohidratii in general, etc…din care consumam zilnic, nu sunt de fapt benefice. Dar am reusit.

Prin eliminarea lor si a zaharului, prin mersul la culcare mai devreme (nu dupa 00:00 cum o faceam adesea), am reusit ceea ce parea imposibil de realizat, si anume sa imi inteleg propriul corp, sa inteleg de ce ma simteau uneori ori rau dupa masa – nu cantitatea era problema, ci ce mancam.

La Body Engineering se pune accentul pe solutii. Pentru acesti oameni nu exista “nu se poate – intotdeauna exista o solutie”. Am mancat tot ce mi-a placut: legume, carne, prajituri și paine low carb delicioase, nuci, ciuperci, peste, seminte, ulei de masline/cocos, si atatea altele.

Mancand ce am vrut si in ce cantitati am poftit, (chiar si dupa orele 18:00), sunt extrem de bucuroasa ca in 7 luni numar cu 27 kg in minus … and counting ☺ Oameni faini, multumesc!”

*Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

1 + 12 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox