fbpx

facebook icon

“Povestea noastră este simplă și frumoasă. Ne doream amândoi să dăm niște kilograme jos. Cantarul lui arăta deja peste 100, iar eu depașisem 80 kg.

Ceea ce este atrăgător la echipa Body Engineering este că ți se vorbește pe înțelesul tău și că tot ceea ce se întâmplă cu tine și cu corpul tău îți este explicat și susținut științific.

Da, am fost sceptică pentru ca eu nu slăbisem niciodată fără sport, și când mi-au spus: „nu sport” am spus în gândul meu: “In your dreams friend!” Cum să dau jos kg fără sport?

Ei și uite că s-a putut. S-au scurs peste 40 kg de la amândoi și ne uităm unul la altul și spunem cu inima deschisă că a fost una dintre cele mai bune decizii din viața noastră.

Nu a fost ușor deloc, am fi ipocriți să spunem asta, dar a fost logic și totul are un sens acum, și Marian, chiar dacă susține că este meritul nostru, a fost stalpul nostru și a știut când să ne scuture și când să ne sprijine în tot acest proces.

Fără el nu am fi reușit și spunem asta amândoi cu mana pe inima! Body Engineering ne-a învățat și explicat:

– Cum să avem grijă de sănătatea și imunitatea noastră – copilul a adus un crocobaur de la gradiniță și gâtul și nasul au fost în pioneze – Vitamina D, C și băuturile calde ne-au scăpat de răceală și pe noi și pe copil;

– Cum să dăm organismului ceea ce are nevoie – am ajuns să ne dorim să mâncăm o șuncă cu ceapă și o fleică de porc generoasă;

– Cum să mâncăm ceva dulce fără să ne îngrășăm – da, mâncăm torturi, checuri, brioșe, biscuiți low carb fără să punem un gram în plus;

– Cum să ne curățăm organismul – în momentul în care mâncăm prostioare și ne balonăm;

– Cum să te uiți în oglindă și să spui că ești sexy

– slăbești frumos, fără cearcăne, fară să pari tras la față;

– Că este ok să mănânci când îți este foame; în toate dietele pe care le-am ținut de-a lungul timpului erau 3 mese + 2 gustări sau musai mic dejun etc, și ne frustau maxim;

– Cum să te bucuri, să ai o stare de bine tot timpul și să ai multa energie – unele dintre cele mai mari beneficii ale programului;

– Cum să cheltui mai puțini bani – nu este o utopie, chiar cheltuim mai puțini bani pe mâncare pentru că nu mai cumpărăm toate prostiile și știm exact ce are nevoie organismul nostru.

Să mai spun că medicului meu endocrinolog nu i-a venit să creadă cum arată analizele mele. De ce? Pentru că dacă nu m-ar fi știut din 2012 nu mi-ar fi spus că am tiroidită autoimună. Analizele sunt perfecte !

Concluzia: suntem ceea ce mancam.

Toată exeperiența Body Engineering, care de altfel continuă și în prezent, nu este un regim, nu este o dietă, ci un proces de schimbare a stilului de viață: să fii sănătos, fericit și împlinit cu tine însuți.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce am reușit să facem pentru NOI împreună cu VOI!

Și la toate acestea să vă mai spun și că soțul meu este cel care a castigat un pariu facut cu Valentin, menit să arate care reușește să slăbească mai mult în 2 luni de zile. Și ne-am luat și banii pe program înapoi.

Ca să vedeți cât de departe este dispus Valentin să margă pentru a-i motiva pe cei care ajung la Body Engineering. Păi nu este frumos să slăbești, să înveți atâtea și totuși să ajungi să fii și plătit pentru asta?

Mulțumim dragii noștri! Sunteți parte din familia noastră acum!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox