fbpx

“Experienta mea Body Engineering a inceput acum aproape 8 luni si 36 de kilograme in plus. Daca mi-ar fi spus cineva ca as reusi sa dau jos cate 1 kg pe saptamana i-as fi zis ca ii place sa exagereze.

M-am intalnit cu Valentin la 2 saptamani dupa ce ma vazusem deja cu un chirurg care sa ma consulte pentru operatia de Gastic Sleeve.

Imi doream din toata inima sa nu ajung la operatie, ma speria teribil acest gand, dar imi pierdusem orice speranta ca exista vreo solutie pentru mine.

Mersesem anul precedent la o serie prea lunga de enumerat de asa-numiti nutritioniti si clinici de nutritie, de la care plecasem cu multe retete (in special de salate de varza si variatiuni de preparate de pui), o cantar de bucatarie si un ingrijorator yo-yo de kilograme pierdute si apoi puse la loc.

Simteam ca singura varianta de a slabi promovata de lumea intreaga este sa imi cantaresc mancarea ca unui bebelus sau sa imi fac portii ca unei pisici sau sa beau prafuri, pentru ca in mod cert nimeni nu ma va lasa sa scap de stresul cantaririi, masurarii etc.

Iar conditionarea aceasta aducea cu ea un stres si mai mare .. care in mod cert imi crestea pofta de mancare pana la soare. :))))) Cand Valentin si-a inceput sesiunea cu al lui “nu e vina ta!!!”, mi-am stapanit cu greu lacrimile.

Auzisem reversul medaliei de prea multe ori si mai ales in continuu de cand eram mica, incat nu-mi venea sa imi cred urechilor ce spunea omul acesta. Stiam clar ca mancam pe fond de stres si ca numai dulciurile si o portie de mamaliga sau paste ma puteau aduce intr-un loc mai bun.

Cu explicatii stiintifice clare si pe intelesul meu si cu o deschidere incredibila din partea lui si a echipei lui, mai ales Razvan, si ulterior Florin, am inceput sa inteleg ca slabitul nu trebuie sa fie un stres in plus, ca “pufosenia” este cea care decide ce isi poate alege ca meniu in fiecare zi (fara a alerga dupa ingrediente si retete pana la epuizare), ca somnul este vital si ca nu e vina mea ca nu ama avut informatia care sa faca diferenta intre esec si succes!!!!

Trebuie sa recunosc ca recomandarile Body Engineering sunt usor de tinut. Am mancat, am dormit si am slabit. M-am dus la Body Engineering sa urmez o dieta si am terminat programul avand un stil de viata.

Dupa aproape 8 luni de Body Engineering, mai am o multime de lucruri minunate de impartasit despre aceasta echipa fantastica, dar nu as vrea sa strict nimanui surpriza de a fi impresionat de programul pe care eu l-am urmat.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox