fbpx

Îi înțelegem pe cei care se luptă cu kilogramele. Am fost la fel ca voi; știm cum vă simţiţi. Știm că puteți slăbi prin diverse metode, dar că nu ați găsit una care să vă ofere menținerea.

Ei bine, noi, niște foști grași, am studiat și am experimentat pe noi de-a lungul anilor până am găsit soluția menținerii greutății cu greu câștigate.

Fără să fim cârcotași, întrebăm: ce ai învățat în cadrul programelor de slăbire pe care le-ai urmat? Dacă doar ai primit niște meniuri și nu ți s-a explicat cum funcționează procesul de îngrășare, este firesc să nu ai resursele necesare să te menții. Nu este vina ta.

În plus, dacă programul de slăbire a necesitat un efort zilnic din partea ta pentru a-l implementa, este firesc ca îngrășarea să reapară. Să fim serioși: să-ți menții greutatea este al naibii de dificil.

Ai avut probabil nenumărate frustrări acumulate din cauza limitărilor și privațiunilor și la menținere nu vrei decât să te bucuri de ceea ce ai câștigat (kilogramele pierdute) și de ceea ce ai pierdut (gustul alimentelor neaccesate în timpul slăbirii).

Dacă i-aș spune cuiva că de circa 14 luni de când sunt la 88 kg (am 1,93), deși mănânc doar alimentele care îmi plac fără să număr calorii sau să am mese la ore fixe, va spune că mint.

Nu îmi pasă. Așa cum eu nu mă mai îngraș, dar nici nu mai slăbesc, sunt sute de membri ai comunității Body Engineering care au slăbit zeci de kilograme și se mențin. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, citește poveștile lor de succes: http://bit.ly/2meHqFj

Mâncând exact ceea ce recomand clienților să mănânce, organismul meu și-a găsit echilibrul. De ce este ușor să îți menții greutatea dacă ai urmat programul Body Engineering?

Simplu, schimbările se produc încă din cadrul procesului de slăbire, astfel că trecerea către perioada de menținere este naturală, firească, nu necesită o adaptare.

Te ajutăm încă din timpul programului de slăbire să îți schimbi stilul de viață, să îți transformi noile comportamente în obiceiuri permanente. Am învățat să ne facem viața ușoară, să avem în casă doar alimente sănătoase și să evităm sabotajele membrilor familiei și ale prietenilor. Cu alte cuvinte, “îmi respecți alegerile alimentare sau ne vedem mai rar?”.

Nu ai dorit să îți schimbi stilul de viață și te mai” întâlnești” ocazional cu prostioare, iată cum reduci riscul de îngrășare:

– Te cântărești săptămânal pentru a preveni recâștigarea kilogramelor și pentru a aduce greutatea sub control;
– Poți face mişcare, plimbări în parc, mers pe role, pe bicicletă în weekend, poți chiar încerca meditație pentru controlul stresului, știut fiind faptul că unele persoane obișnuiesc să mănânce în plus când sunt stresate;
– Fii mai înțelegător cu tine atunci când pierzi controlul asupra cantității de prostioare consumate, o masă nesănătoasă nu te va îngrășa la fel cum o masă sănătoasă nu te va slăbi.

Ai capacitatea să îţi revii pentru că revii la ceva simplu şi plăcut, te vei întoarce rapid la alimentația pe care o iubești care îți oferă performanță fizică și mentală, care te scapă de balonare și de retenția de apă.

În plus, păstrarea legăturii cu clienții reprezintă pentru noi o modalitate de a-i păstra focusați în menținerea greutății, practic comunitatea reprezintă plasa noastră de siguranță, suntem alături de prietenii noștri și ei alături de noi.

Ținem clienții aproape, prin intermediul grupurilor de suport pe care le avem, pentru a-i sprijini. Comunitatea de sute de membri constituită în jurul proiectului Body Engineering este fantastică.

Aplicarea principiilor Body Engineering ne-au adus nenumărate beneficii astfel încât am ajuns să predăm exact ceea ce aplicăm cu succes de ani de zile.

Astfel, nu veți primi de la noi niciodată sfaturi pe care noi nu le punem în aplicare, precum:

– Îţi este foame? Bea apa!
– Ești gras? Fă sport, mergi la sală!

Noi credem că mişcarea NU TREBUIE să fie prezentă în viaţa noastră. Mişcarea ESTE PARTE din viaţa noastră. Când zici TREBUIE, ai IMPUS ceva. Şi asta atrage presiune şi apoi stres.

Este diferenţa între: „trebuie să ajung la sala” şi „abia aştept să ajung la sală”. La fel cum există diferenţa între „trebuie să te văd” şi „abia aştept să te văd”.
– Controlează-ţi porţiile de mâncare! Cu alte cuvinte restricţie calorică, adică înfometare, frustrări și angoase.
– Ţine un jurnal a ceea ce mănânci! Adică monitorizare zilnică. De parcă ai avea timp să îţi scrii într-un caieţel tot ce mănânci…
– Mănâncă la ore fixe! Nu te-a întrebat nimeni dacă îţi este foame.
– Nu te ridica de la masă niciodată satul!
– Fă cumpărăturile după ce ai mâncat pentru a rezista tentaţiilor.

Nu putem da recomandări pe care nu le putem respecta. Dar te putem învăţa cum să slăbeşti şi cum să îţi menţii greutatea. Te aşteptam la o discuţie, primul pas este simplu și rapid: ne poți trimite un mesaj folosind acest link: https://body-engineering.com/lets-meet/

De acolo ne ocupăm noi de tot!

WordPress Video Lightbox