fbpx

Problema zahărului, pe lângă faptul că sunt calorii goale și activează insulina care blochează slăbirea o reprezintă concentrația mare de fructoză.

Vă prezintă dr. Robert Lustig în detaliu metabolismul fructozei în 90 minute aici:http://bit.ly/2p9wZGH

Dacă nu aveți 90 de minute, long story short aici în 7 minute: http://bit.ly/2t6GNEb sau în 3 minute de la dr. Mark Hyman: http://bit.ly/2thHaqH sau

Despre pericolele fructozei am mai scris aici:http://bit.ly/2oIAeUJ

De ce nu folosim miere, sirop de arțar și sirop de agave? Datorită aportului de glucoză dar în special aportului crescut de fructoză care variază între 40 – 90%.

Am scris despre miere aici:
http://bit.ly/2tLt8kE

Am scris despre sirop de arțar aici:
http://bit.ly/2vfzLK4

Și despre siropul de agave aici:
http://bit.ly/2ucyAy8

Stevia, eritritol vin fără glucoză și fructoză, având indice glicemic zero. Xilitol (ideal din mesteacăn) vine cu indice glicemic 12 fiind ideal pentru prăjituri.

Iată produsele folosite de noi:
Stevia: http://bit.ly/2sSW7QR
Eritritol, singurul non-GMO din România:http://bit.ly/2uhmrYk
Xilitol din mesteacăn.

Dacă nu sunteți la curent cu evoluția obezității în România și pericolele zahărului vă invit să vedeți un documentar „România te iubesc”:
Partea I: http://bit.ly/23GQhBU
Partea II: http://bit.ly/1YCPoUi
Partea III: http://bit.ly/1Qhw6O2

PS: fresh-urile din fructe conțin glucoză și fructoză, dpdv metabolic zahărul din fructe este identic cu zahărul sintetic. Fresh-urile din fructe îngrașă în draci și favorizează apariția cariilor. Mai multe detalii aici: http://bit.ly/2uhFHoG

WordPress Video Lightbox

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

6 + 6 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On