fbpx

Cine îşi doreşte să slăbească primeşte “peşti” (adică meniuri), nefiind învăţat cum “să pescuiască” (adică să se menţină).
Nu ar fi mai eficient să ţi se explice cum funcţionează îngrăşarea, astfel încât dieta prin care slăbeşti să se transforme într-un stil de viaţă şi să îţi menţii greutatea?
Mulţi dintre clienţii Body Engineering au încercat de-a lungul anilor diverse diete şi vin convinşi că vor da greş şi de această dată.
Astfel că sunt permanent pus în faţa aceluiaşi tipar: oamenii trec de la dezamăgire la lipsa de speranţă, apoi la neajutorare şi disperare, pentru a se opri la frustrare. Devin deprimaţi din cauza noii frustrări şi reiau ciclul de la capăt cu o nouă tentativă de a slăbi.
Când ţi se spune “eu nu pot”, ştii că omul din faţa ta nu are pic de încredere în el, eşecurile făcându-l să se învinovăţească şi să nu îşi acorde credit. Tu ai avea încredere în cineva care te-a dezamăgit?
Ei bine, nu este vina lui că nu i-au fost transmise informaţiile privind cauzele îngrăşării şi cele despre cum ar trebui să slăbească. Nu a primit efectiv sprijin. A primit doar superficialitate.
Sătui de soluţii temporare, ne-am eliberat din cercul frustrărilor. Acum este simplu şi plăcut.

WordPress Video Lightbox