fbpx

In urma cu un an de zile am primit, de la un prieten, un articol despre un tip mergand pe bicicleta, in tricou si pantaloni scurti, pe o ninsoare abundenta. Era vorba despre Valentin.

Aceasta a fost samanta care s-a implantat in mine. De atunci am inceput sa citesc postarile lui de pe pagina de facebook. Am avut nevoie de 1 an de zile ca sa fac aceasta samanta sa incolteasca si apoi sa cresca.

Si nu pentru ca nu credeam ca functioneaza, nu pentru ca nu credeam povestile celor care deja implementasera acest stil de viata.

Pur si simplu pentru ca ma gandeam ca eu stiu foarte bine ce trebuie sa fac doar ca am nevoie de putina ambitie si nu consideram ca trebuie sa mai si platesc pentru asta.

Cand in sfarsit m-am hotarat sa-mi stabilesc o intalnire cu unul din reprezentantii Body Engineering și am fost placut surprinsa.

Am intalnit aici oameni deschisi, draguti, amabili, dornici sa te ajute sa-ti atingi scopul si, foarte important pentru mine, oameni sinceri.

Recunosc ca daca as fi simtit cea mai fina urma de aroganta, de superioritate sau de minciuna, nu as mai fi venit.

De cand am inceput programul am mintea mult mai clara, nu ma mai dor picioarele, genunchii, sunt foarte elastica. Si am slabit 11 kg in 3 luni.

Cand povestesc ceea ce s-a intamplat inainte de inceperea programului, nu ma refer la perioada “cand eram grasa”, ci la perioada “cand eram baba”.

Pentru ca atunci cand stateam in genunchi sa ma joc cu copiii de abia reuseam sa ma mai ridic si pentru ca ma resemnasem.

Ma uitam in oglinda sau in poze si ma amageam cu gandul ca asta este…. am 2 copii, aproape 40 de ani, arat mult mai in varsta, dar… hai lasa ca sunt draguta si asa.

Am invatat sa-mi ascult corpul, sa-i dau doar ce are nevoie si cand are nevoie, sa nu mai dau fuga la frigider sau sa ma opresc la primul magazin iesit in cale de fiecare data cand ceva ma supara, cand am o problema.

Metoda lui Valentin mi-a arătat calea iar Marian, in calitate de coach, mi-a aratat ca mancatul compulsiv era o modalitate de a-mi tine ascunse anumite rani, de a le nega. Mancarea imi oferea ceea ce eu nu imi ofeream.

El m-a ajutat sa imi formez un stil alimentar care sa imi asigure MENTINEREA, avand la baza pilonii Body engineering dar mai ales ceea ce imi placea mie sa mananc.

Imi spunea ca doar eu stiu ce ma face fericita si ne-am construit sedintele in jurul acestei idei.

In final, cred ca este vorba despre a pastra PLACEREA gustului, nu-i asa? S-a intamplat de multe ori sa mananc ceva ce nu imi sprijinea slabirea. Daca nu as fi avut sustinere, eu as fi renuntat.

Dar am fost invatata ce sa inteleg din acele alegeri si cum sa identific solutiile optime care pe viitor sa ma sprijine in mentinerea greutatii. Cam asta am luat eu din programul Body Engineering.

Cel mai mult ma bucur de faptul ca si copiii (6, respectiv 12 ani) au adoptat cu mare usurinta acest stil de viata. Cel mare a slabit fara nici un fel de abtinere 2,5 kg.

Sunt fericita, multumita de alegerea pe care am facut-o, sunt mandra de realizarile mele si de faptul ca mi-am demonstrat ca si eu pot.

Viata mea s-a schimbat in bine pe toate planurile. Am slabit frumos, pielea mea arata foarte bine, asta pentru ca eram ingrijorata ca o sa slabesc si o sa fac riduri, ca burta mea o sa arate ca naiba (ca na, am si eu 2 cezariene).

Dar NU, azi am curajul, pentru prima data in viata sa imi invit prietenii la piscina, la mare, oriunde. Am mai avut kg din prezent, insa nu aratam nici pe departe ca acum.

Nu mai am 20 de ani (poate asa, pe cate un picior), dar ma simt ca la 20 de ani si ma apropii cu pasi repezi catre greutatea de atunci.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox