fbpx

facebook icon

Metoda Body Engineering pentru recuperarea sănătății fizice și psihice mi se pare ideală pentru că mi se potrivește perfect.

Începusem sa ma documentez și să aplic alimenntația Low Carb incă din octombrie 2018 și eram încantată de pierderea rapidă a primelor kilograme.

În decembrie insa, eram deja intr-un platou indelungat si am simtit ca am nevoie de informatii „deblocante”. 🙂

Urmăream de ceva vreme pagina Body Engineering și am decis să achiziționez programul online „The Cube” pentru ca voiam ceva la îndemana, fara deplasări, doar cu informații esențiale și necesare mie.

Stiam deja ce vreau, aveam motivație, mai aveam nevoie doar de informație să știu cum să ies din platou și să continui să slăbesc rapid.

Programul The Cube mi-a adus “la pachet”, pe langa informatiile pe care le asteptam, antrenamentul test2fit, băile cu gheață, dușurile reci, metoda Wim Hof dar și un grup de suținere și motivare. Simplu, rapid si autentic!

Nu vă spun de la ce greutate am plecat dar pot să vă spun că am ajuns la marimea 38 plecând de undeva de la 44-46. Ținta mea pe termen scurt fiind mărimea S și pe termen lung sănătate de fier.

Ce am invatat, mai concret:
– cum, cat si cand sa mananc curat, hranitor, satios și dens nutritiv;
– cum sa nu ma mai tem de frig, gheata si dusuri reci, si sa le adopt in favoarea mea;
– sa dorm suficient, de la ora potrivita;
– sa aleg permanent doar ceea ce ma tine sanatoasa, dinamica, optimista;
– sa imi eliberez timp pretios, pe care il pot folosi pentru mine.
– și sunt fericită că am ajuns să imbratisez gimnastica din antrenamentul test2fit.

Dupa ani de zile de alergat, fara sa slabesc vreun kilogram, am adoptat antrenamentul perfect pentru mine: eficient si scurt, extrem de ieftin, la indemana.

Mi-am fortifiat muschii, si corpul meu arata armonios. Am ajuns sa fac 352 de genuflexiuni in 10 minute si 52 de flotari in 10 minute urmand metoda test2fit.

Cubul vine la pachet cu un grup pe Facebook, unde ne motivam si ne sustinem reciproc, si unde primim raspunsuri rapide de la Valentin, la toate intrebarile noastre.

Stilul acesta de viata imi prieste si nu ma vad schimbandu-mi obiceiurile. Tinta mea pe termen scurt este sa ajung la marimea S și pe termen foarte lung: sa fiu o batranica sanatoasa si dinamica!

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox