fbpx

Adina a fost în programul nostru https://bit.ly/2M2XF65 acum 2 ani și ne-a trimis povestea ei care are mai mult a face cu #psoriazis decat cu slabirea..

”Povestea mea are multe în comun cu poveștile multora dintre voi – o viață agitată, serviciu stresant, siguranța aceea că nu mi se poate întâmpla nimic grav, până când afli ca organismul strigă după ajutor.

Și afli că tiroida nu funcționează aproape deloc, psoriazisul se agravează și nu cedează la tratament.

⭐️ Am avut norocul să întâlnesc un medic minunat care nu mi-a prescris pastile ci „o dietă” fără zahăr și gluten.

M-a întrebat dacă știu ce înseamnă această dietă și mi-a sugerat să urmăresc postarile lui Valentin Bunea.

Eu am facut mai mult, în septembrie 2018 m-am înscris în programul lui https://bit.ly/2M2XF65 și rezultatele au fost uimitoare:

– am slăbit 20 kg;
– am tratat psoriazisul;
– tiroida a început să secrete hormoni.

Legat de #psoriazis, aveam această problemă de 15 ani, am folosit zeci de creme, fără rezultat. Problema era din interior.

După aproximativ 6 luni în care am respectat programul cu strictețe, leziunile (psoriazis) au dispărut, iar pielea s-a refăcut de parcă nu ar fi fost niciodată afectată.

Doresc să subliniez că nu am trisat, nici măcar o dată, am respectat (și respect în continuare) alimentația și programul de somn, am luat suplimentele recomandate și…

Si încă ceva: am facut cele 10 minute de genoflexiuni Test2fit o singură dată pe săptămână, în fiecare săptămână din septembrie 2018.”

WordPress Video Lightbox