fbpx

Azi predau legătura la Roxana care ne-a trimis un scurt material despre experiența ei cu Body Engineering.

Ladies, Roxana este trainer si expert pe zona de înfrumusețare, design sprâncene, dermopigmentare (și alte SF-uri) și chiar și din izolare face materiale video prin care își ajută comunitatea.

O găsiți pe Youtube aici: https://bit.ly/33RKjBG

De cand mănânc #lowcarb, toată lumea din jurul meu parcă a găsit justificarea la de ce sunt slabă. Nu, nu sunt slabă pt că mănânc low carb. Sunt slabă pt că toată viata am mâncat cate 3-4-5 mese pe zi, mese mici (in ultimii 10 ani nu imi amintesc sa fi mâncat până sa nu mai pot vreodata), fără prajeli, fără grăsimi (cu mici exceptii de kfc, mc donald’s, dulciuri, evident, ca toti oamenii „normali”). Undeva metabolismul meu a reacționat cât de cât decent la doar atat. Dar va las sa vizionari materialul pentru a asculta toata povestea 🤩

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni

Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.

Contacteaza-ne

3 + 9 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On

WordPress Video Lightbox