fbpx

facebook icon

“Acesta nu este un testimonial despre slăbire!

Din fericire, fac parte din acei oameni care se îngraşă greu şi dau jos uşor. Din nefericire, însă, am… nu! Aveam o imunitate care avea grijă să fiu răcita o dată pe lună cel puţin sau dacă nu, în momentele de pauză dintre răceli, să am una sau mai multe infecţii de toate felurile, sau… dacă nici asta, să am dureri de cap care nu îmi permiteau să plec de acasă fără un flacon de Ketonal forte în geantă. Peste toate astea, operaţii, chisturi, tot felul de afecţiuni care de care mai ciudate, ce să mai!.. eram o enciclopedie de afecţiuni ambulantă, clienta fidelă a clinicilor şi spitalelor de diferite specializări.

Pe Vali îl ştiam de ceva vreme, mai discutasem cu el diverse legate de alimentaţie, mai ales că eram destul de informată, încercând să mă lupt singură cu sistemul meu imunitar. În mai însă, am decis să fac totuşi o vizită la Body Engineering, mai ales că voiam să rămân însărcinată, şi cu aşa dulceţe de imunitate, sarcina ar fi fost un chin.

Vali m-a ascultat, mi-a explicat cu atenţie şi SCHEME LA TABLA cam pe unde greşeam, şi mi-a recomandat să fac cursul de Alimentaţie pentru preconcepţie şi sarcină. Ceea ce am şi făcut: curs, notiţe, ascultat, băgat la cap, implementat. În iunie aveam un test de sarcină pozitiv. Acum sunt în luna a nouă şi bilanţul este următorul:

– 0 răceli toată sarcina;
– 0 infecţii;
– Analize perfecte, care sunt mai bune de la o lună la cealaltă;
– Evoluţia copilului – perfectă;
– 0 vergeturi, 0 grețuri, 0 pofte;
– 0 boli de orice natură;
– 0 pastile/medicamente/antibiotice luate;
– 0 picioare umflate;
– 0 haine “de gravidă” cumpărate;
– 4000-4500 calorii consumate zilnic, care au rezultat în:
– 10 kg în plus, dintre care: copil 2.5, volum suplimentar sânge aprox. 2 kg, kitul de copil (uter, placenta, lichid etc.) aprox. 3.5 kg, apă aprox. 1 kg, cel mai probabil cam 1 kg net de grăsime.

Concluzia bilanţului: nu aş fi putut face o investiţie mai bună pentru sarcină decât cursul Body Engineering.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox