fbpx

facebook icon

“Nu am fost niciodată o slăbănoagă, însă mergeam la sală şi aveam grijă la ceea ce mâncam. Dezechilibrul s-a produs în timpul sarcinii când am mâncat fără reţineri. Şi mie îmi place să mănânc! Ador mâncarea!

După naştere, când l-am cunoscut pe Valentin: aveam 20 kg în plus. Rămăseseră mai multe kilograme şi nu înţelegeam de unde atâta grăsime. Cineva a avut grijă să îmi explice că nutella şi fresh-urile consumate tot timpul sarcinii reprezentau de fapt cauza suferinţelor mele. Iar bătălia hormonală din cele 9 luni de sarcină şi ulterior acesteia a agravat lucrurile.

Iniţial am crezut că pot rezolva singură această situaţie, căci nu credeam în nutriţionişti. Însă oscilaţiile de greutate şi faptul că informaţia în domeniu este vastă şi contradictorie, m-au determinat să încerc. Şi am apelat la recomandările prietenilor: îţi mulţumesc Ada că m-ai trimis la Valentin.

Slăbeşti plăcut şi simplu

Body Engineering avea acum 1 an reputaţia că te ajuta să slăbeşti plăcut şi simplu. Şi aşa a fost: fără senzaţii de foame, fără nervi şi fără stres.

Aveau chiar şi reţete speciale pentru prăjituri și torturi care să îţi facă tranziţia mai uşor de suportat. Acum au și mai multe, chiar și pizza low carb cu delivery. Şi asta pentru că Body Engineering reprezintă o comunitate de sute de oameni, care au trecut prin aceleaşi experienţe ca tine şi care te sprijină 24/7.

Slană, ceafă de porc, ouă şi unt

În plus, am reuşit ceea ce multora li se are imposibil: să slăbesc cu iubita mea slană şi ceafă de porc, cu oul cât mai crud şi cu untul cu 82% grăsime, aşa cum mâncam în copilărie. Soţul meu a fost sceptic, dar am atins greutatea dorită în fix 4 luni, exact cum mi-am propus.

Slăbirea frumoasă, adevărată

Privind retrospectiv mă gândesc că a fost o perioadă fantastică, în care am pus în aplicare nişte recomandări logice şi fundamentate ştiinţific, fapt dovedit printr-o slăbire frumoasă: fără piele lăsată, fără vergeturi, fără cearcăne.
Să slăbeşti poate părea dificil (mai ales dacă ai mai ţinut cure de slăbire), însă, la cum este structurată informaţia în cadrul programului Body Engineering, procesul este unul uşor.

Principii flexibile şi uşor de urmat

Şi ceea ce este uimitor este că la distanţă de mai mult de 1 an de la încheierea programului, eu îmi menţin greutatea. Simt că arăt fantastic. Deşi nu mai am stricteţea/disciplina din timpul programului, principiile învăţate sunt atât de flexibile şi atât de uşor de urmat încât menţinerea vine de la sine. Le-am adaptat necesitaţilor mele şi jonglez cu poftele şi kilogramele pentru că ştiu cum.

Am crezut că programul Body Engineering vizează doar slăbirea. Ei bine, programul de menţinere a greutăţii era inclus. Pentru mine întâlnirea cu Valentin a însemnat o schimbare de destin, căci la rândul meu am schimbat destinul celor din jurul meu.

Simona”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox