fbpx

facebook icon

“As vrea sa le multumesc lui Marian si lui Valentin caci au reusit in 3 luni ce nu am reusit eu in 10 ani – sunt mai sanatos si mai multumit de mine decat am fost in adolescenta.

Astazi, la 6 luni dupa ce am implementat recomandarile lor de a manca sanatos si a dormi. Am pierdut 15 kilograme, iar cele 95 kg de acum mi le mentin deja de 2 luni fara efort si fara frustrari (am 4 gauri mai putin la curea – am ajuns la capat!).

NU MAI AM BURTA !!!! Nu am pierdut nici un strop din masa musculara, nu am riduri sau piele flasca, mi s-a revitalizat parul si mi-au disparut cearcanele.

Inceputul de miopie a disparut. Cand mi-am facut analizele am descoperit ca am tensiunea ca in liceu: 11 / 6 de la 13 / 9, iar glicemia 96 de la 106.

A trebuie sa efectueze de 2 ori electrocardiograma (EKG), caci doctorii erau convinsi ca este o greseala a aparatului, atat de bine mi se imbunatatise activitatea inimii.

Cand Marian imi spunea ca voi avea un tonus si o stare de spirit de invidiat, credeam ca exagereaza. Ei bine, astazi pot sa lucrez 12 ore pe zi, fara pauza, fara sa obosesc foarte tare si in ritmul meu obisnuit – adica de la foarte alert in sus.

Pot sa alerg, sa sar, sa urc 5 etaje fara nici un fel de efort. Practic, 15 ani si 10 kg mai tarziu, sunt intr-o stare mai buna decat in facultate. Gratie acestor baieti ma simt din nou tanar si cu pofta de viata, nu ma mai enervez, nu mai sunt obosit – de fapt, epuizat cred ca ar fi cuvantul corect.

Am din nou spatele drept si nu ma mai dor muschii, genunchii si coloana. Ce nu mi-au spus ei cand ne-am cunoscut este ca va trebui sa bag banii in haine, caci acum nu mai imi vine bine nici o pereche de pantaloni sau camasa, nici macar alea pe care le pusesem deoparte acum multi ani.

Din in ianuarie reiau asaltul: vreau 85kg cu muschi. Stiu exact ce trebuie sa fac. Acum am un stil de viata usor de tinut. Va urez mult succes in continuare

Adrian Dumitrescu”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox