fbpx

facebook icon

“Povestea asta nu este o poveste wow, nu este despre cât de repede am slăbit într-un timp foarte scurt.

Nu este despre număr impus de mese sau ore fixe. Este despre OAMENI care pun SUFLET, care ştiu că informaţia de calitate îţi este accesibilă şi fac tot posibilul să ţi-o însuşeşti.

Această poveste este despre motivaţie, despre schimbări în bine şi despre recunoştinţa pe care o port echipei Body Engineering. Dar voi da şi cifre pentru că ele reprezintă, fără îndoială, parte din rezultat.

Slăbitul vine odată cu “însănătoşirea” felului de a mânca şi a stilului de viaţă.

Ceea ce face ca “dieta” asta să funcţioneze, este, după părerea mea, adaptarea ei la stilul de viaţă actual, fără a neglija tentaţiile din jur. Nu ne putem preface că nu există ciocolată (nu cred că voi putea vreodată renunţa la ea), nu putem închide ochii la o felie de pâine cu unt.. Trebuie doar să ştim ce fel de pâine să consumăm astfel încât, nu doar să nu punem kg, ci chiar să slăbim.

Dar până la urmă nici despre slăbit nu este vorba.. slăbitul vine odată cu “însănătoşirea” felului de a mânca şi a stilului de viaţă. Am venit aici în ianuarie cu 64,5 kg şi recunosc, destul de sigură că deţineam informaţii suficiente despre ce ar trebui să mănânc. Doar că nu o făceam. Planul meu era să apelez la un nutriţionist care, dacă îmi va impune o schemă bătută în cuie, mă va ajuta să nu mă mai abat de la ea.

Nu mă gândeam cum va fi după, importante erau rezultatele pe termen scurt.

Ei bine, nu a fost deloc aşa. Am plecat de la fiecare întâlnire cu notiţe logice, nicidecum cu meniuri, ore, calcule calorice, aşa cum mă aşteptam. Am aflat cum să scap de frustrări şi de dependențe. Simţeam că va funcţiona.

Nu avea cum să nu funcţioneze, era mult prea logic totul.

Şi aşa se face că în 3 luni am ajuns la o greutate decentă, iar astăzi, în luna august, cântăresc 51 kg fără a face eforturi supraomeneşti, fără a merge la sală. Pare “estina lente”, însă după două sarcini, sistemul hormonal era dereglat, iar organismul păcălit şi obosit de mai multe tentative de cure de slăbire.

Cum mă simt acum: Sunt fericită!

De slăbit este uşor, problema o reprezintă menţinerea. Iar băieţii de la Body Engineering au soluţia. Iar despre cum mă simt acum în pielea mea, cuvintele sunt de prisos. Sunt fericită.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox