fbpx

facebook icon

“Experiența mea cu echipa Body Engineering a început în luna februarie, cand dupa mai multe luni de “stalking” pe facebook, m-am hotărât sa îi aborderz.

La prima întâlnire cu Valentin, trebuie să recunosc că m-am gândit ca sunt puțini nebuni oamenii aceștia: cum sa nu fiu obligată să mănânc micul dejun și să fie ok sa mananci mici și ceafă de porc cu muraturi? Pai nu asta spera toata lumea sa faca?

Adica exista o dieta care iti permite sa “te porcesti” si nu fie nevoie sa ii dai doar cu salata si piept de pui la gratar si fara 5 ore pe saptamana la sala?!

În decursul a 6 luni am slăbit 20 de kilograme mancand doar ceea ce imi place si fara sa merg o secunda la sala.

Am invatat ca exista dulciuri fara zahar si faina alba, care ies geniale, ca grasimea este buna pentru tine daca nu este in exces. Am învățat că o masă sanatoasa nu inseamna trei fire de iarba in farfurie ci o friptura maaare cu salata sau sufle de broccoli/ conopida și multe multe alte bunatati pe care nu te astepti sa le gasesti intr-o dieta sau intr-un stil de viata sanatos.

M-am adaptat foarte repede la schimbarea propusa si nu ma simt privata de nimic din punct de vedere alimentar. Am o tona de energie din momentul in care deschid ochii in fiecare dimineata si nu se epuizeaza pana seara cand ma bag din nou la somn.

Am mintea limpede si gandesc mult mai clar, ma simt bine cu mine si in sfarsit sunt fericita. Desi sanatatea nu a fost principalul motiv pentru care am ales sa fac aceasta schimbare, in mod sigur ma simt mult mai bine.

Pentru toate celelealte motive, nu regret o secunda ca am ales echipa Body Engineering si ca fac parte din aceasta comunitate minunată. Daca ai vreo urma de indolaia ca acest mod de viata nu este pentru tine, tin sa te anunt ca pe langa mine au mai slabit inca 8 persoane, adoptand acelas stil de viata ca mine fără să ia contact o secundă cu echipa Body Engineering.

Mi-am pus toti prietenii la slabit si am ajuns la minunata cifra de 102 kg slabite impreuna! It works!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox