fbpx

facebook icon

“Totul a început din curiozitate

Multe s-au schimbat în cele 7 luni de zile de când am fost prima dată la Body Engineering. Totul a început pe Facebook când din curiozitate am intrat pe pagina lor şi am găsit povestea Claudiei şi a lui Alex.

Am vorbit cu soţul meu şi am zis să încerc să obţin o programare. Săptămâna următoare eram la prima întâlnire cu Valentin.

Kilogramele se tot adunau, nu mă mai simţeam bine

M-am dus la Body Engineering foarte îngrijorată de numărul mare al kilogramelor care se tot adunau. În plus, nu mă mai simţeam bine: eram tot timpul supărată, uşor depresivă, la birou parcă nu mă mai puteam face înţeleasă.

Am încercat să merg la sală, să mănânc mai puţin, însă totul era în zadar: îmi era foame şi eram obosită. Nu mai zic că hainele îmi rămâneau mici, ajunsesem să îmi iau numere foarte mari, să port bluze foarte largi. Eram foarte „pufoasă”. Îmi vin în minte momentele în care nu voiam să apar în poze, căci aveam fălci şi burtă.

Despre Valentin pot spune că are un stil captivant de a explica. Coerența şi logica expunerii lui m-au convins şi am decis să lucrăm împreună. Să vă spun că analizele recomandate de Valentin au ieşit prost?

Valentin m-a rugat să am răbdare, să acord timp şi modificările vor veni. Nu cred în expresia “dacă ar fi uşor, oricine ar face-o”, căci oricât de ambiţios ai fi, tot îţi este necesar un ghidaj, să ţi se explice de ce te îngraşi şi care sunt căile de a întoarce procesul. Ştiam că a slăbi nu este uşor. Dar nici să rămân cu kilogramele nu mai puteam.

NU MĂ CREDE nimeni când îi spun că în cadrul programului propus de Body Engineering poţi mânca cartofi prăjiţi şi ciorbă de burtă. Iar întâlnirile săptămânale cu Valentin îţi stimulează motivarea şi îţi evaluează progresul.

Sunt mult mai veselă, mai liniştită, mai odihnită şi găsesc mult mai repede soluţii în munca mea.

Aveam 90 kg, acum, 7 luni mai târziu cântăresc 58 kg. La 33 de ani cu o fetiţă de nici 3 ani am greutatea pe care o aveam în primii ani de facultate. Astăzi nu mai port haine mărimea XXL, ci L/M în funcţie de producător.

Colegii sunt uimiţi de schimbarea mea şi nu contenesc în a-mi spune că zâmbesc mult mai mult, că sunt mult mai calmă. Sunt constant întrebată dacă m-am îngrăşat din momentul în care am terminat programul. Cumva schimbarea mea este contagioasă.

Îmi menţin greutatea şi asta intrigă într-un mod pozitiv, îi stimulează pe cei de lângă mine să spere că o astfel de transformare li se poate întâmpla şi lor. Iniţial vei crede că Valentin a creat un program pentru a slăbi. Ei bine, slăbeşti, dar nu asta este adevăratul beneficiu al programului.

Vei obţine libertate: nu vei mai aveam pofte şi dependențe.

Eu am control asupra a ceea ce mănânc şi beau. Ştiu acum ce beneficii ne aduce fiecare farfurie pe care o punem pe masă. Se vor optimiza performanţele intelectuale.

Mă felicit pentru alegerea Body Engineering, căci am fost salvată de niveluri uriaşe de trigliceride şi de „colesterol rău”. Am scăpat de inflamaţia din organism. Trăgând linie, am câştigat timp, căci a fi sănătos înseamnă viaţă. Poţi lua orice cu împrumut, mai puţin timp. Fetiţa mea creşte şi are nevoie de mine să fiu sănătoasă şi nu printr-un salon de spital.

Cuvintele de mulţumire sunt aşa de puţine şi par aşa mici, dar eu o să îţi mulţumesc mereu fără oprire, pentru tot ce faci pentru şi cu fiecare din noi. Îţi mulţumesc că dai dovadă de calm când eşti „bombardat” de cel puţin 100 de ori pe zi de aceleaşi întrebări şi că te străduieşti mereu ne răspunzi la toate.

Eşti noul prieten al meu şi al familiei mele.

Am văzut pe Facebook că te întâlneşti săptămânal cu elevii din Sectorul 5 pentru a discuta aspecte legate de nutriţie. Nu ştiu cum îţi mai găseşti timp. Ai toată admiraţia şi respectul meu pentru tot ce faci. Eşti noul prieten al meu şi al familiei mele.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox