fbpx

facebook icon

“Acum un an… La multi ani mie! Am implinit un an de cand v-am cunoscut si mi-ati dat lumea peste cap. 😊 Pentru treaba asta va multumesc!

Povestea mea, probabil, e destul de asemanatoare cu cea a celorlaltor membri Body Engineering: am incercat nenumarate diete, am slabit cu Dukan 19 kg (ba chiar m-am si mentinut 2 ani), am practicat constant sport in ultimii 8 ani, dar cand am avut parte de un eveniment mai putin fericit in viata mea am reusit sa stric tot.

Mai exact, m-am ingrasat 20 de kg si nu am mai reusit in niciun fel sa le dau jos. Din incercarea de a intelege ce se intampla cu mine, de ce nu mai functioneaza Dukan, de ce sala nu are efect, am achizitionat un pachet de analize.

Voiam sa stiu daca e ceva hormonal sau de alta natura si am si descoperit: “posibila rezistenta la insulina”. Habar nu aveam ce inseamna asta.

Urmand drumul firesc, am cerut recomandari in stanga si in dreapta si am ales la un medic diabetolog care, pentru 100 EUR consultatia, “m-a daramat”: a scos la imprimanta o dieta stricta si m-a condamnat la pastille zilnice pentru urmatoarele 6 luni.

Am incercat sa negociez, incercad sa-i explic ca eu nu consum lapte si iaurt de cand sunt mica, pentru ca nu imi plac. Si pastilele pentru ce erau? Sunt chiar atat de bolnava? Sentinta finala a fost: cate 2 felii de paine, un “iaurtel” mic si un pahar de lapte seara, inainte de culcare – toate in fiecare zi.

Cu drag, de la un diabetolog pentru o tipa cu posibila rezistenta la insulina. Am refuzat si tratament si dieta aia scoasa la imprimanta. Am inceput sa citesc despre rezistenta la insulina si dintr-o cautare in alta, v-am gasit pe Facebook.

Eu fac parte din tabara celor atrasi de “tonul” postarilor voastre: mi se pare normal sa fii usor arogant cand esti foarte bun in ceea ce faci si cand treaba asta este demontrata, in primul rand, de rezultatele membrilor Body Engineering.

Dar nu am avut incredere initial. Parea prea frumos si usor ca sa fie adevarat.

Am asteptat doua luni, timp in care v-am citit fiecare postare, site-ul din scoarta in scoarta, cautandu-va nod in papura. La un moment dat m-am hotarat. Am sunat si am facut o programare.

M-am intalnit cu Marian cu gandul sa-i desfiintez fiecare propozitie. În 30 de minute mi-a explicat atat de simplu, de logic, de concret si de structurat care este “filozofia” Body Engineering incat m-am hotarat pe loc sa fac parte din comunitatea voastra. Va multumesc!

Am uitat sa ma prezint: Sunt Alexandra, membra Body Engineering. Nu mai am resistenta la insulina, sunt perfect sanatoasa – demonstrez cu analize, am slabit 12 kg, nu iau pastile mă mențin de aproape 1 an si nu tin dieta! 😊 Mananc tot ce-mi doresc si ce-mi place și sunt happy!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

 

WordPress Video Lightbox