fbpx

facebook icon

„Cand l-am cunoscut pe Valentin mancam iaurt si fructe ca sa slabesc, dar kilogramele nu voiau sa plece.🙂

El a incercat sa-mi explice ca nu o sa reusesc in acest fel, dar eu fiind incapatanata nu l-am ascultat.

In schimb am inceput sa-i urmaresc pagina de facebook. Eram socata cum atatia oameni au putut slabi cu ciolan, mici, coaste si fara pic de efort fizic.

Dupa 6 luni mi-am facut curaj si am mers la o prima intalnire care m-a fascinat si m-a convins din prima clipa ca aici este locul potrivit pentru noi (eu si sotul meu).

Eu am intrat in program si am aplicat acasa ce am invatat, iar sotul meu a fost cel mai fericit fiind „fan” porc si tot ce inseamna porc… Cum spune Valentin:

„Mananca porcul, nu ce mananca porcul” 🙂

In 3 luni de zile eu am slabit 9 kg, iar sotul meu 18 kg. Pe scurt, secretul pentru noi a fost somnul devreme si carnita delicioasa.

Partea cea mai buna din aceasta poveste este ca nu trebuie sa ai 5 mese pe zi, nu trebuie sa iti cantatesti mancare si poti sa mananci dulciuri (low carb) care nu ingrasa.

Plus ca este foarte simplu sa bagi la cuptor o carne cu cateva legume sau sa-ti faci o salata imensa, o omleta… Mai simplu si mai de bun de atat nu exista…

So… Body Engineering rulz 🙂”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni

Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.

Contacteaza-ne

10 + 11 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On

WordPress Video Lightbox