fbpx

facebook icon

“Cand l-am cunoscut pe Valentin mancam iaurt si fructe ca sa slabesc, dar kilogramele nu voiau sa plece.🙂

El a incercat sa-mi explice ca nu o sa reusesc in acest fel, dar eu fiind incapatanata nu l-am ascultat.

In schimb am inceput sa-i urmaresc pagina de facebook. Eram socata cum atatia oameni au putut slabi cu ciolan, mici, coaste si fara pic de efort fizic.

Dupa 6 luni mi-am facut curaj si am mers la o prima intalnire care m-a fascinat si m-a convins din prima clipa ca aici este locul potrivit pentru noi (eu si sotul meu).

Eu am intrat in program si am aplicat acasa ce am invatat, iar sotul meu a fost cel mai fericit fiind “fan” porc si tot ce inseamna porc… Cum spune Valentin:

“Mananca porcul, nu ce mananca porcul” 🙂

In 3 luni de zile eu am slabit 9 kg, iar sotul meu 18 kg. Pe scurt, secretul pentru noi a fost somnul devreme si carnita delicioasa.

Partea cea mai buna din aceasta poveste este ca nu trebuie sa ai 5 mese pe zi, nu trebuie sa iti cantatesti mancare si poti sa mananci dulciuri (low carb) care nu ingrasa.

Plus ca este foarte simplu sa bagi la cuptor o carne cu cateva legume sau sa-ti faci o salata imensa, o omleta… Mai simplu si mai de bun de atat nu exista…

So… Body Engineering rulz 🙂”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre

WordPress Video Lightbox
Hide picture