fbpx

facebook icon

“Cand l-am cunoscut pe Valentin mancam iaurt si fructe ca sa slabesc, dar kilogramele nu voiau sa plece.🙂

El a incercat sa-mi explice ca nu o sa reusesc in acest fel, dar eu fiind incapatanata nu l-am ascultat.

In schimb am inceput sa-i urmaresc pagina de facebook. Eram socata cum atatia oameni au putut slabi cu ciolan, mici, coaste si fara pic de efort fizic.

Dupa 6 luni mi-am facut curaj si am mers la o prima intalnire care m-a fascinat si m-a convins din prima clipa ca aici este locul potrivit pentru noi (eu si sotul meu).

Eu am intrat in program si am aplicat acasa ce am invatat, iar sotul meu a fost cel mai fericit fiind “fan” porc si tot ce inseamna porc… Cum spune Valentin:

“Mananca porcul, nu ce mananca porcul” 🙂

In 3 luni de zile eu am slabit 9 kg, iar sotul meu 18 kg. Pe scurt, secretul pentru noi a fost somnul devreme si carnita delicioasa.

Partea cea mai buna din aceasta poveste este ca nu trebuie sa ai 5 mese pe zi, nu trebuie sa iti cantatesti mancare si poti sa mananci dulciuri (low carb) care nu ingrasa.

Plus ca este foarte simplu sa bagi la cuptor o carne cu cateva legume sau sa-ti faci o salata imensa, o omleta… Mai simplu si mai de bun de atat nu exista…

So… Body Engineering rulz 🙂”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre

WordPress Video Lightbox