fbpx

facebook icon

„Cand l-am cunoscut pe Valentin mancam iaurt si fructe ca sa slabesc, dar kilogramele nu voiau sa plece.🙂

El a incercat sa-mi explice ca nu o sa reusesc in acest fel, dar eu fiind incapatanata nu l-am ascultat.

In schimb am inceput sa-i urmaresc pagina de facebook. Eram socata cum atatia oameni au putut slabi cu ciolan, mici, coaste si fara pic de efort fizic.

Dupa 6 luni mi-am facut curaj si am mers la o prima intalnire care m-a fascinat si m-a convins din prima clipa ca aici este locul potrivit pentru noi (eu si sotul meu).

Eu am intrat in program si am aplicat acasa ce am invatat, iar sotul meu a fost cel mai fericit fiind „fan” porc si tot ce inseamna porc… Cum spune Valentin:

„Mananca porcul, nu ce mananca porcul” 🙂

In 3 luni de zile eu am slabit 9 kg, iar sotul meu 18 kg. Pe scurt, secretul pentru noi a fost somnul devreme si carnita delicioasa.

Partea cea mai buna din aceasta poveste este ca nu trebuie sa ai 5 mese pe zi, nu trebuie sa iti cantatesti mancare si poti sa mananci dulciuri (low carb) care nu ingrasa.

Plus ca este foarte simplu sa bagi la cuptor o carne cu cateva legume sau sa-ti faci o salata imensa, o omleta… Mai simplu si mai de bun de atat nu exista…

So… Body Engineering rulz 🙂”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre

WordPress Video Lightbox

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

5 + 12 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On