fbpx

facebook icon

“Ştii momentul acela când vezi un anunţ pe Facebook care îţi prezintă o slăbire miraculoasă şi zici să mai bagi o ultimă fisă chiar dacă pare “too good to be true” pentru că oricum ai mâncat toate piepturile de pui de pe pământ şi salatele cu 80 grame de brânzică cu 0% grăsime?

Era uşor să renunţ, dar acest lucru mi-ar fi hrănit frustrarea, durerea. Mă săturasem să mă tot plâng şi să zac la pământ. Nemulţumirea pentru mine a acţionat ca un motor care m-a împins să avansez, care m-a motivat.

Acest anunţ, de la Body Engineering, m-a făcut să îi contactez, şi s-a dovedit a fi exact ceea ce aveam nevoie pentru a scăpa de cele 10 kg care îmi stăteau atât pe creier cât şi ‘pe mine’, fizic.

Kilogramele mele au început să se topească rapid.

Valentin mi-a explicat super uşor ‘cum stă treaba’ şi în momentul în care am început să respect regulile jocului, kilogramele mele au început să se topească rapid.

Valentin m-a învăţat să îmi cunosc nevoile nutriţionale şi să îmi optimizez sănătatea şi performanţele.

Mie nu îmi plăcea cum arătăm.

Erau doar 10 kg, dar pe mine mă stresau. Cu ajutorul lui Valentin le-am dat jos în 5 luni de zile, dar, la un an de când am început programul, mă menţin cu brio. Mănânc îngheţată şi ciocolată cu aceeaşi poftă ca înainte.

Să mănânci mult şi să slăbeşti poate să pară un mit, însă Body Engineering are soluţia!

Privind în urmă mă bucur că nu am fost genul care să facă doar afirmaţii; am acţionat, chiar şi când am eşuat, şi astăzi nu doar că am slăbit, ci am mai multă concentrare, lucrez mai bine şi răcesc foarte rar.

Aşa că dacă nu mai tolerezi starea în care te găseşti, caută-l pe Vali şi programul lui îţi va oferi un “upgrade”.

Loredana”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

11 + 6 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox