fbpx

facebook icon

“Câte testimoniale despre slăbit aţi citit până acum? Şi de câte ori v-aţi spus că pozele „victimelor” sunt editate în Photoshop?

Eu începusem să le citesc pentru amuzament, fiind pe deplin convinsă că „nu are cum, măi, mint ăştia de ingheaţă apele, nici măcar nu e aceeaşi persoană”.

Însă, în acelaşi timp, mă gândeam că un dram de adevăr trebuie să existe în poveştile şi pozele cu pricina, aşa încercam să mă motivez că, într-o zi, voi avea şi eu povestea mea de succes.

Ştiu ce veţi spune la vederea pozei iniţiale, că nu eram grasă, dar ajunsesem într-un moment în care nu mă mai simţeam bine cu aspectul meu fizic. Aveam o relaţie defectuoasă şi distructivă cu mâncarea, conştientizam acest lucru când mă priveam în oglindă, ajunsesem să mă trezesc din somn doar ca să îmi analizez aripioarele şi şunculiţele: m-am mai îngrăşat, nu m-am îngrăşat, devenise o obsesie.

Multe persoane m-ar fi trimis la psiholog, am ajuns însă la Vali, la recomandarea surorii mele, cu toate că eram atât de sceptică, fiind „altul care promite marea cu sarea”.

După prima întâlnire am plecat atât de tristă, aproape că începusem să plâng, cum să îmi spună mie individul acesta să nu mai mănânc fructe dacă vreau să slăbesc, în condiţiile în care zilnic consumam 1kg de fructe?

Cum adică să nu mai mănânc dimineaţa? Totul mi se părea o nebunie, păi eu cu ce mai trăiesc? Cum să mă mai bucur eu de viaţă când mi se impun atâtea restricţii?

Am zis c-o fac şi p-asta, să îmi acord o şansă măcar acum. Am pornit de la 65kg, ţelul meu era să ajung sub 60kg, cântarul să arate o greutate cu prefixul 5, un gram sub 60 era tot ce îmi doream.

A venit Ziua Z, m-am suit pe cântar, care afişa un victorios 59! Am ţipat efectiv de bucurie, să mă asigur că tot cartierul îmi împărtăşeşte bucuria.

Da, am reuşit! Cred că ultima oară când avusesem mai puţin de 60kg a fost până să împlinesc vârsta de 20 ani.

Pe lângă satisfacţia unui corp mişto şi o greutate de vis, sănătatea mea e tun. Medicul meu şi-a făcut cruce când a văzut că, de la pacienta abonată la spital şi cu multe probleme de sănătate, nu are niciun motiv să îmi prescrie vreun tratament.

Aşadar, iată-mă astăzi online, cu un testimonial cu poze „înainte” şi „după”, cu 57 kg la 1,72, cine ar fi crezut?

Nu sunt baliverne sau poze făcute în Photoshop, ci sunt eu cu greutatea din liceu, mai sănătoasă şi mai sexy ca niciodată!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox