fbpx

“O rebela. De cand ma stiu. Reguli? Desigur, le voi invata foarte bine pentru a sti exact cum sa gasesc cai ‘alternative’.  Restrictii? Da, insa niciodata in defavoarea echilibrului meu emotional.

Am auzit de Vali de la o prietena. Sotul ei pierduse multe kilograme mancand! Am avut tot timpul o problema cu mancarurile fade, cu portiile mici, cu restrictiile variate, si, mai ales, cu ideea de sport de dragul slabitului.

Sport, fara sport nu se poate, cat mai mult sport si mese cat mai dese. Mananca mai putin decat consumi. Panaceu universal!

Zambesc de fiecare data cand vreo colega isi pune tacticos pe birou ‘gustarica’ de la orele 10. Sau numara caloriile din meniu. Am fost si eu acolo. Si nu doar acolo, ci am incercat orice metoda posibila, inclusiv sfanta supa de varza despre care sper sa nu mai aud vreodata!

Imi amintesc ce imi raspundea Vali cand, in nenumarate randuri, il intrebam de un aliment anume (in special pe baza de lapte, pasiunea vietii mele): depinde care iti este obiectivul?

Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca am schimbat enorm felul in care traiesc si imi privesc cu admiratie corpul si ceea ce am realizat pana acum.

Am eliminat senzatia permanenta de balonare, programul haotic de somn, analizele sunt perfecte, nu ma mai simt obosita si nu mai simt foame! Oare ce ai putea sa iti doresti mai mult?

Mi-am atins targetul? Nici vorba! Am respectat cu strictete ce mi-a recomandat Vali? Nici pe departe!

In schimb, am invatat sa fac alegeri, am inteles ce impact au alimentele in dieta mea zilnica, ce imi aduce un beneficiu si ce nu, si, mai ales, ce fac atunci cand ma indepartez de angajamentul pe care mi l-am asumat atunci cand am ajuns la el.

Si am ales o metoda alternativa de a face miscare intr-un mod care mi se potriveste ca o manusa. Stiu cu certitudine ca nu voi mai calca vreodata intr-o sala ‘clasica’ de sport (unde m-am plictisit dintotdeauna).

Si ca voi continua sa aplic niste principii de bun simt si sa aleg alimente care servesc scopului propus. Sunt alte persoane din grup care au avut niste rezultate fabuloase, am toata admiratia pentru ele!

Eu am preferat insa sa imi accept neajunsurile (incluzand aici o disciplina moderata) si sa imi permit anumite concesii din cand in cand, atunci cand am simtit nevoia sa o fac. Si mi-am luat viata inapoi!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

2 + 6 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox