fbpx

facebook icon

“De când mă ştiu am ţinut diete.

Şi cred că aş putea intra în clubul restrâns al celor care le-au ţinut pe toate: Dukan, Atkins, South Beach, disociat, asociat, 90 zile şi mai sunt câteva.

Am experimentat de toate, fără rezultate, până am ajuns să mi le personalizez singură după cap şi după chef. Însă după 30 de ani metabolismul nu mai este la fel de ascultător şi nu mai cedează 6 kg în 2 săptămâni doar pentru că faci foamea.

Îmi place să arăt bine şi acord importanta aspectului fizic.

Cam aşa era meu când l-am cunoscut pe Valentin: puţin pufoasă, cam obosită şi mega stresată de portbagajul de care nu reuşeam să scap. Îmi place să arăt bine şi acord importanță aspectului fizic, aşa că Vali m-a întâlnit într-un moment în care eram dezamăgită de mine.

Valentin practică ceea ce predică.

Pentru un tip de aproape 40 de ani, care în urmă cu 8-9 ani se lupta cu obezitatea, arata de 30 de ani. Aşa că vă puteţi imagina cât de şocată am fost când recomandarea lui de a slăbi a fost aceea de a mânca mult şi de a nu merge la sală.

Cum a fost? A fost PLĂCUT.

Cum să slăbeşti mâncând? Ei bine am aflat că nu trebuie să te înfometezi pentru a slăbi si că este de o importanţă crucială ce mănânci şi când mănânci. Cum a fost? A fost PLĂCUT, căci am mâncat tot ceea ce îmi plăcea şi am avut progrese săptămânale.

Am avut lângă mine un om care ştia prin ceea ce treceam şi asta m-a ajutat enorm. NU mi-a fost greu să îi urmăresc pe alţii când mâncau pentru că mâncăm şi eu. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ai voinţă, ambiţie şi perseverenţă pentru a te feri de mizerii.

Te rog eu, mănâncă mai multttt!!!

Dar Vali a făcut mai mult decât să mă slăbească: mi-a arătat cum să îmi menţin greutatea după ce ajung la limita propusă. Asta este crucial. Am terminat cu curele de slăbire, iar viaţa mi s-a simplificat graţie lui Vali. Îmi amintesc şi acum expresia lui preferată: “Te rog eu, mănâncă mai multttt!!!”.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox