fbpx
Bună, mă numesc Iulian și am 41 de ani.
Lupta mea cu kilogramele în plus a început de mic, aproape de când mă știu.
Cam peste tot pe unde mă duceam, eram “ăla grasu’”, totul culminând în ultimii 7-8 ani, când greutatea mea a scăpat de sub control. Ajunsesem la 142 kg!
Am încercat diverse diete și regimuri, vreo 3-4, unele au dat parțial rezultate, dar nu mi se potriveau ca stil de viață, așa că, în scurt timp, m-am îngrășat la loc și chiar am depășit greutatea de dinainte.
Am inceput sa resimt si efectele asupra sanatatii, odata cu inaintarea in varsta, nemaivorbind de neputinta de a mai face lucruri dragi mie, precum mersul cu bicicleta, plimbarile lungi si placute, inotul si multe altele.
Devenisem un suflet tanar captiv intr-un trup anchilozat si impovarat inainte de vreme.
Toate acestea pana am aflat despre Body Engineering, de la colega mea

Alina

(careia îi multumesc din tot sufletul).

La inceput nu am fost foarte convins – “Inca o dieta!”, mi-am spus – descurajat fiind de esecurile anterioare.
Pe undeva, ma “impacasem cu soarta”. Simteam totusi ca trebuie sa fac ceva, ca lucrurile nu mai pot continua asa. In interiorul meu eram un om tanar si dornic sa se bucure de viata, daca se va elibera de povara.
Mi-am zis ca mai rau oricum nu imi poate fi, asa ca, in iulie 2020, am pasit cu incredere si speranta in programul Body Engineering: https://bit.ly/3s0mHG0
Am descoperit cu uimire un intreg univers, cu oameni frumosi, dedicati si profesionisti.
Am reusit sa slabesc 52 kg in aproximativ 8 luni, e adevarat si cu multa vointa.
Simt ca m-am nascut a doua oara, ca mi s-a oferit o noua sansa, pe care nu vreau sa o mai irosesc!
Mai am de dat jos inca vreo 10 kg, dar drumul nu se incheie aici, pentru ca este o calatorie care dureaza toata viata, de fapt un stil de viata sanatos si cu care ma simt confortabil.
Starea mea de sanatate s-a imbunatatit considerabil, ma misc mai usor si cu lejeritate, analizele medicale sunt din ce in ce mai bune.
Nu m-as mai intoarce de unde am inceput pentru nimic in lume!
Iubesc mai mult viata, senzatia de dimineata ca incepe o noua zi buna, faptul ca nu ma mai simt obosit pe parcursul zilei sau dupa fiecare masa si somnul mult mai linistit si odihnitor de noaptea.
Nu mi-am pierdut placerea de a manca, pentru ca nu despre “restrictii” este vorba la Body Engineering ci despre alegere si asumare constiente.
Dimpotriva, mesele sunt savuroase, indestulatoare si trebuie doar sa faci alegerile corecte pentru sanatatea ta, in fiecare zi, zi de zi.
Cu timpul, alegerile constiente vor deveni rutina, iar rutina se va transforma intr-un mod de viata care “vine” natural, aproape inconstient.
Nu stiu ce imi rezerva viitorul, viata nu ne ofera un cec in alb daca am avut succes. De fapt aici este si frumusetea vietii, sa o primesti si sa o pretuiesti asa cum ti s-a dat.
Ce stiu este ca voi face tot ce tine de mine sa imi fie bine si sa nu mai ajung in situatia de dinainte, datorita deciziilor gresite.
Sper ca povestea mea sa inspire si alti oameni care isi doresc sa se despovareze si sa le fie bine.
Vreau sa transmit un mare multumesc si recunostinta mea lui Valentin Bunea, Alinei Coman si intregii echipe Body Engineering!
Iulian Danes
Bucuresti, 09.03.2021
WordPress Video Lightbox