fbpx

facebook icon

“Sunt fericită că întâlnirea cu Valentin mi-a schimbat viaţa.

Am avut şansa de aplica de-a lungul ultimului an un stil sănătos de a trăi, ceea ce m-a ajutat să îmi ating cu ușurință kilogramele la care tindeam de mulți ani.

Înainte de a ne întâlni, spuneam tuturor că am un stil de viaţa sănătos, însă la finalul întâlnirii aveam zâmbet tâmp pe față neştiind ce să cred: dacă este o glumă sau chiar mi-a transmis un adevăr. Eram bulversata total!

Îmi amintesc că am ajuns la Valentin cu:

  • căderi de calciu;
  • crize de fiere;
  • mereu înfometata, frustrată și complexată pentru că nu arătam aşa cum visam;
  • veșnic înfrigurată, cu mâinile și picioarele sloi (chiar și vara);
  • probleme mari de digestie. Ajunsesem să ies la toaletă o dată la 2 săptămâni, dar și atunci cu ajutorul laxativelor după mari dureri.

Alesesem să mănânc totul cât mai “light” şi să ocolesc untul şi ouăle.

Cumpăram iaurturi cu 0,1%. Dimineața o începeam cu un bol imens de cereale cu lapte, îndulcit cu miere, ca deh, e sănătoasă:)). La birou mâncam de la catering, iar seara ceva “light”.

Şi deşi respectam recomandările generale de a mânca sănătos, totuși eu tot pufoasă (ca să nu zic grasă) rămâneam şi uneori tremuram pe stradă de foame.

Nu îţi zice nimeni că mizerii de genul napolitanelor, croisantelor cu ciocolată, covrigeilor sau produselor de patiserie, îţi subminează orice încercare de a fi sănătos. Sau că mizeriile light au gust, întrucât conţin zahăr. Dar dacă se vând înseamnă că sunt sănătoase, nu?

Privesc înapoi și îmi vine să și râd de modul în care știam eu să trăiesc.

De alegerile făcute fără succes pentru a da jos kilogramele în plus punându-mi sănătatea în pericol și ajungând de fiecare dată în punctul din care am plecat.

Când scriu aceste rânduri certific că multe dintre problemele de sănătate, pe care le aveam de o viață și se datorau alimentației, au dispărut și că pot să mă bucur de alimentele/preparatele la care înainte doar tânjeam.

Mi-au fost suficiente 60 de minute de stat de vorbă cu Valentin pentru ca întrebările legate de valabilitatea alimentaţiei standard să îşi facă apariţia. Iar răspunsurile lui m-au determinat să încerc programul Body Engineering.

Am ajuns astăzi, la 29 de ani, să cântăresc 48 kg, mâncând tot ce îmi place fără să mai am vreo criză de fiere.

Ascultându-i sfaturile lui Valentin am scăpat de kilogramele în plus, mi-am rezolvat gravele probleme digestive, crizele de fiere și ca prin minune nu mai am probleme cu stomacul, fiind în trecut diagnosticată cu gastrită.

Sunt fericită pentru că am reuşit să fiu mai mult decât credeam că voi fi. Trebuia poate să învăţ din greşelile mele. Mă felicit zilnic că am acţionat şi că nu am stat pasivă. Astăzi îmi place să mă privesc în oglindă.

De aceea, acum la aproape un an de la primul contact cu Body Engineering, sunt un om mai sănătos, mai frumos și foarte fericit!

Ioana”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox