fbpx

facebook icon

“Un Baku la Body Engineering

1.76 m și 99.7 kg – aici a fost momentul critic în care m-am hotărât sa fac ceva, înainte de a depăși pragul psihologic de 99.9 kg.

In urmatoarele saptamani am inceput sa ma interesez in stanga si in dreapta de o “dieta”, fiind incercat cu tot felul de programe “azi manaci o urma de piept de pui si mirosi o rosie”.

Ca printr-un facut am dat pe o anumita platforma de social networking de testimonialul Danei Marin, pe care o stiam din vremurile liceului. Bun, zis si facut, citesc frumos, ma minunez si sun sa fac o programare la Mr. Bunea.

Cred ca nu au trecut 2 saptamani si ajung la cursul introductiv in ale BE. Va spun sincer ca m-am dus cu ideea “hai sa vedem ce dieta minune au sectantii astia” – fiind invatat din experientele trecute cu “Corpul tau este un templu, trebuie sa mananci doar aer si sa te duci 8 zile din 7 la sala si sa lesini pe acolo – doar asa vei putea slabi”.

Mare mi-a fost mirarea cand il ascultam pe Vali cum povesteste cu patos de unt, grasimi, oua, coaste de porc si alte alimente gustoase, care nu numai sunt bune pentru tine, dar poti slabi mancandu-le. Ce sa mai zic, m-a convins ca se poate.

Derulam rapid 28 de saptamani mai incolo si 3 randuri de haine intermediare -> 20 de kg au disparut ca prin minune, fara infometare, fara efort fizic sustinut. Practic am stat la birou, am mancat si am dormit.

Primele 3 saptamani au fost grele, am tras de mine sa nu manac dulce, covrigei, saratele, prostii in mare parte…dar a meritat.

Pentru cei care se intreaba acum “oare analizele i-au iesit bine? COLESTEROLUL?” – da, toate analizele au iesit bine – cele facut la 3 luni de la inceperea programului si cele facute la 1 an.

Totul pe verde, colesterolul blana, acidul uric la minim istoric (desi mananc mai multa carne decat mancam cand mai aveam putin si atingeam 100 si acidul uric era cu mult peste limita admisa) si indicii ficatului cu valori intalnite la sportivi.

Decizia de a suna pentru o programare la BE cred ca a fost cea mai buna decizia a ultimilor multi ani din punct de vedere al sanatatii, atat fizice cat si mentale.

Momentan am atins 78 kg si ma mentin acolo de mai mult de un an. De asemenea, una dintre cele mai faine chestii pe care o inveti in urma intrarii in “secta BE” este cum sa iti intelegi corpul si cum sa treci peste perioada cu excese, oboseala, stress…nu mai ti-e frica de un weekend cu bere si cu de toate si iute, stii ca intr-o saptamana poti sa te pui la loc pe picioare.

Asadar, recomand cu incredere pe Vali si a lui echipa, o sa scoata untul din voi.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox