fbpx

facebook icon

“Am trăit toată viaţa încercând să mă obişnuiesc cu ideea că aşa sunt eu, un pic mai plinuţă. La o nuntă la care fotografiam în luna mai 2015 am întâlnit doi oameni care mi-au plăcut din prima. Râdeau tot timpul, se distrau împreună, genul de oameni care emana o energie pozitivă fără nici un fel de efort, oameni pe care îţi doreşti să-i cunoşti mai bine imediat ce îi vezi. Întâmplător am aflat că locuim în aceeaşi zonă şi dimineaţa s-au oferit să mă lase acasă aşa am plecat împreună. Ne-am “plâns” toţi trei de mâncarea bună şi greutatea cu care ne-am ferit de bomba calorică ce ne-a înconjurat şi am apucat să le spun că mi-aş dori tare mult să slăbesc şi eu măcar un pic. Rose mi-a spus cu modestie “fă-i o vizită lui Vali, poate că te poate ajuta”.

M-am dus fără mari speranţe pentru că ştiam că am încercat de toate şi m-am oprit întotdeauna într-un punct de care nu puteam să trec nici măcar cu eforturi supraomeneşti. N-am apucat să-i povestesc şi lui Vali asta, mi-a luat-o înainte. Trecuse şi el prin aceeaşi experienţă. Toate dietele cunoscute, sport mult, calorii puţine, munţi de frunze şi kg de transpiraţie, în cazul lui chiar maratoane şi rezultatul a fost aceeaşi stagnare. Am simţit de atunci că am ajuns în faţa unui om care nu îmi va spune ceva ce ştiu deja. Eram încrezătoare.

Au trecut 6 luni de la prima vizită… şi -10 kg. Nu o să spun că a fost uşor, nimic din ce merită în viaţă nu e uşor de obţinut, dar a fost atât de logic, totul are un sens acum. Şi 6 luni mai târziu pot să spun că am mai puţine kilograme decât aveam în liceu, decât am avut vreodată de fapt. Ştiu ce am de făcut, îmi înţeleg organismul, mă simt excelent, am energie, dorm mai bine, mă concentrez mai bine, mă pregătesc de încă -8 kg şi ştiu că o să ajung acolo.

Vali nu este un nutriţionist aşa cum suntem obişnuiţi să cunoaştem. Este, în primul rând, un om pasionat care a lăsat totul în spate pentru a se dedica unei activităţi care îl face să se simtă împlinit, pentru a lăsa ceva în urma muncii lui, pentru a schimba în bine viaţa oamenilor care îi trec pragul. Body Engineering este o experienţă despre care nu pot să nu vorbesc pentru că omul şi profesionistul Valentin Bunea merită toate cuvintele mele de laudă, toată aprecierea şi tot respectul.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox