fbpx

facebook icon

“Numele meu este Bogdan, unul dintre fericiții clienti Body-Engineering.

Cand am pasit pragul sediului Body-Engineering am avut scopul de a da jos cateva kilograme care erau in plus si le caram in fiecare zi cu mine degeaba.

Cand am ajuns acolo m-a intampinat Valentin, un baiat deosebit, fericit, implinit si pregatit care mi-a zis ca daca ma tin de treaba, va veni o zi cand ma voi simti un fel de Superman si voi avea si alte beneficii, nu doar kilogramele in minus.

Dupa o perioada de 6 luni acea zi a venit intr-un final, si pe langa faptul ca sunt mai usor cu 17 kg, ma simt mai bine si mai energic ca niciodata.

Pe langa kg date jos jos, a aparut si claritatea mentala, iar stima de sine a crescut pe masura.

Am fost indrumat si sustinut de catre Marian Banateanu si Valentin, niste oameni pasionati, experti in domeniul nutritiei.

Mi-am gasit in sfarsit echilibrul si vreau sa va multumesc pe aceasta cale. Lumea are nevoie de mai multi oameni ca voi.

Suntem ceea ce mancam! ”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

9 + 7 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On