fbpx

facebook icon

“Numele meu este Bogdan, unul dintre fericiții clienti Body-Engineering.

Cand am pasit pragul sediului Body-Engineering am avut scopul de a da jos cateva kilograme care erau in plus si le caram in fiecare zi cu mine degeaba.

Cand am ajuns acolo m-a intampinat Valentin, un baiat deosebit, fericit, implinit si pregatit care mi-a zis ca daca ma tin de treaba, va veni o zi cand ma voi simti un fel de Superman si voi avea si alte beneficii, nu doar kilogramele in minus.

Dupa o perioada de 6 luni acea zi a venit intr-un final, si pe langa faptul ca sunt mai usor cu 17 kg, ma simt mai bine si mai energic ca niciodata.

Pe langa kg date jos jos, a aparut si claritatea mentala, iar stima de sine a crescut pe masura.

Am fost indrumat si sustinut de catre Marian Banateanu si Valentin, niste oameni pasionati, experti in domeniul nutritiei.

Mi-am gasit in sfarsit echilibrul si vreau sa va multumesc pe aceasta cale. Lumea are nevoie de mai multi oameni ca voi.

Suntem ceea ce mancam! ”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

Testimonial ANCUȚA

Ancuta a slabit 19,5 kg in 5 luni

Testimonial Sevestrita

Sevestrita a slabit 32 kg

Testimonial Oana

Oana a slabit 11 kg in 3 luni


Povestea lui Valentin

Deși, timp de 10 ani, a participat la nenumărate maratoane și triatloane pentru a da jos kilogramele, singurele rezultate au fost 5 operații la genunchi și durerile de spate permanente.

Dignosticul dublei hernii de disc și lipsa rezultatelor duc la o depresie suprapusă cu pierderea job-ului.

Vali profită de timpul liber și studiază nutriția, biochimia și anatomia. Stă câte 12h pe zi, “îngropat” în cărți și studii și, după 3 luni, realizează că tot ceea ce învățase până atunci despre corpul uman era greșit.

După 9 luni, Vali era în cea mai bună condiție fizică și psihică, totul fără sport! Nu renunță la studiu, acesta transformându-se ușor ușor într-o obsesie.


Contacteaza-ne

5 + 14 =

Informatii contact

Bd. Aviatorilor nr.52, et.3, ap.10, Bucureşti, România

Follow On


WordPress Video Lightbox