fbpx

facebook icon

Am vazut ca primesti mesaje de multumiri si m-am gandit ca macar atat pot sa fac si eu pentru tine, in schimbul sfaturilor gratuite si rezultatelor obtinute. Sa scriu un testimonial.

Te-am intalnit la un seminar de nutritie la mine la birou prin 2016.

Nu m-a interesat vreodata ce beau si ce mananc, dovada cele 20kg acumulate treptat in timp, dar ceva m-a atras la acea prezentare – poate raspunsurile aparent arogante la intrebarile colegelor sau poate pozele tale din tinerete, gras, cu burta, alergand la maratoane.

Amandoi avem aceeasi varsta si ti-am dat follow dar fara sa pun in practica ceva din ce spuneai.

Mereu am fost activ si am facut miscare dar in acelasi timp si foarte mancacios si pofticios, nu refuzam nimic, iar dupa ce m-am lasat de fumat acum 11 ani lucrurile s-au inrautatit, inlocuind tigarile cu si mai mult junk si bautura.

Nimic nu-i mai bun ca o punga de Lay’s sarate Maxx sau creponate de 300+ grame si 2-3 beri, nu? Sau o casoleta de Tiramisu din comert.

Stii momentele alea in care iti sugi burta inainte de o poza si iti atrage cineva atentia ca ti se vede burta? Sau cand iti inchei sireturile si parca sta sa plezneasca o vena la cap?

Momentul cu poza m-a facut sa tin prima dieta prin 2017, infometandu-ma si slabind 10 kg si punandu-le pe toate 15 inapoi in mai putin de un an.

Pe la sfarsitul lui 2019 am vazut o postare de-a ta pe Youtube si am inceput sa te urmaresc cu adevarat, hotarandu-ma ca dupa sarbatori sa fac o schimbare.

Am citit toate informatiile si articolele gratuite de pe Facebook, mail si Youtube, am participat la live-uri, am pus totul cap la cap si undeva in jur de 15 ianuarie, dupa ce s-a terminat mancarea de sarbatori, m-am hotarat sa imi schimb definitiv stilul de viata, fara sa ma mai apuc de vreo dieta.

Am inteles de ce dietele nu functioneaza si am renuntat la tot ce mancam din inertie: bere, chips-uri, nachos, porumb de toate felurile, cartofi, ciocolata, prajituri ieftine, bere, prajeli, faionoase (am zis bere?) si le-am inlocuit cu mâncare adevărată făcute din alimente, fără produse procesate.

Am inteles ce inseamna intermittent fasting si am taiat toate gustarile, rezumandu-ma la 2 mese pe zi.

Am inceput sa mananc mai multe salate, mai mult peste, mai multe oua, mai multi mici, carnati, coaste, fripturi, branza maturata.

Am descoperit ca pot manca destul de multe legume verzi daca le amestec cu smantana, mai putin sparanghel, bleah.

Am descoperit de Paste ca salata beuf se poate manca si pe paine low-carb, iar reteta de pasca a fost ceva de vis, a iesit cocaina pură.

Acum, 4 luni și -20 kg mai tarziu(& counting) in care am ajuns la greutatea din anii de facultate, pot spune ca mi-a fost destul de usor si totul a venit de la sine.

Nu m-a influentat statul in casa, dimpotriva, n-am mai avut tentatii pe la birou si pe strada.

Nu ma mai trezesc dimineata cu dureri de spate, nu mai am dureri de articulatii si am mult mai multa energie. Iar cand ma mai gandesc la chipsuri, ma uit la pozele astea.

WordPress Video Lightbox