fbpx

facebook icon

“Anul 2015 ne-a bucurat cu venirea pe lume a băieţelului nostru Levin. Pentru că ne-am dorit un copil sănătos şi deştept l-am alăptat exclusiv la sân, conştientă de beneficiile alăptării. Din păcate, în luna a treia de viaţă Levin nu a mai luat în greutate deloc şi a început să fie distrofic.

Am refuzat să îl umflu forţat şi nesănătos.

Evident că am ajuns la foarte mulţi medici şi toţi mi-au oferit aceeaşi soluţie: lapte praf şi multe cereale (adică produse cu conţinut ridicat de zahăr). Am refuzat căci nu mi s-a părut firesc să îmi umflu copilaşul forţat cu alimente procesate. După luni de zile în care rezultatele se lăsau aşteptate, am înţeles că medicina convenţională eşuase în a-l însănătoşi pe Levin.

Viaţa ni s-a schimbat în bine prin modificarea meniului
Doar un părinte poate înţelege chinurile noastre

După 7 luni de disperare, când bebe avea circa 10 luni am ajuns la Body Engineering şi ne-am întâlnit cu Valentin Bunea, care ne-a îndemnat să schimbăm meniul lui Levin. O soluţie atâta de banală la prima vedere, însă graţie acestei modificări băieţelul nostru a luat 500 grame într-o săptămână în condiţiile în care luase aceasta greutate în 3 luni. Vă puteţi imagina bucuria care ne-a cuprins când am văzut progresul băieţelului.

Nu cred că este cazul să mai spun, că şi pe plan cognitiv erau îmbunătăţări majore.

“la şcoală am fost învăţată din păcate că grăsimile saturate sunt rele şi trebuiesc evitate”

În cadrul întâlnirii, cu răbdare, Valentin (nu cred că se supără dacă îi spun simplu “Valentin”) ne-a explicat atât de logic despre impactul major al grăsimilor saturate în dezvoltarea a creierului, încât, după ce am plecat mă tot întrebam “oare de ce nu m-am gândit la asta??”. Răspunsul este că la şcoală am fost învăţată, din păcate, că grăsimile saturate sunt rele şi trebuiesc evitate.

Evident că au continuat controalele de rutină la medic şi am fost întrebată cum de a luat aşa bine în greutate. Am oferit un răspuns scurt: “a mâncat unt”. Doctorul uimit m-a întrebat dacă nu vomită copilul, întrucât informaţia eronată şi învechită privind evitarea grăsimilor saturate se transmite încă studenţilor la Medicină.

Levin creşte armonios şi ia în greutate

Creşte armonios şi ia în greutate fără consum de cereale şi fără lapte praf.

Dar scurta noastră experienţă cu Body Engineering nu se termină aici!

Dacă băietul a început să ia în greutate, soţul meu, supraponderal la prima întâlnire cu Valentin, a început să piardă din greutate. A aplicat principiile Body Engineering şi a slăbit 10 kg în circa 2 luni de zile. Se simte extraordinar şi astfel suntem o familie liniştită şi fericită.

Astfel, vizită la un nutriţionist bun poate fi vitală

Scriind aceste rânduri mi-am reamintit starea de neputinţă din momentele când îl priveam pe Levin şi realizăm că îmi era imposibil să îl ajut; la fel de bine, nu voi uita niciodată prima şedinţă cu Valentin când îmi notam toate informaţiile pe care mi le transmitea pentru a le pune în practică acasă.

Am citit undeva că atunci când alimentaţia nu este potrivită – medicină nu ajută, iar atunci când alimentaţia este corectă – nu mai ai nevoie de medicină. Ei bine, în cazul nostru se aplică. Suntem recunoscători lui Valentin că s-a aplecat asupra cauzei problemei neluării în greutate a copilului nostru.

Nu vreau să sune a lipsa de modestie, dar pentru mine a-mi vedea cei doi “iubiţi” plini de viaţă reprezintă un motiv pentru a zâmbi zilnic.

Începutul este rapid și uşor.”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox