fbpx

facebook icon

“Toată lumea crede că visul oricărei femei este acela de a găsi bărbatul ideal! Pe naiba! Visul oricărei femei este să mănânce cât vrea şi să nu se îngraşe! Şi aş mai adăuga, să mănânce şi să nu se îngraşe şi să nu facă sport.

Eh, uite că eu am găsit bărbatul ideal care mă menţine slabă, mâncând peste 3500 kcal la o masă, nu mă pune să fac sport şi cel mai important nu îmi pune restricţii alimentare legate de tot ce înseamnă grăsime !

Iunie 2015 – ajung la Valentin.

Eu, omul obsedat de slăbit, fan low-fat, fan lactate, fan fructe, în mintea mea având impresia că tot ce mănânc este sănătos, nici un strop de grăsime (la modul că ştergeam cu şerveţelul bucata de vită făcută la grătar să nu aibă pic de grăsime pe ea).

În 2 ore, Valentin Bunea, a desfiinţat tot ce ştiam că este bine pt mine, am ieşit din cabinet şocată, tot ceea ce ingeram era complet greşit.

Am ajuns acasă şi am aruncat tot din dulapuri, tot din frigider şi am pornit la drumul Body Engineering împreună cu soţul meu. După setul de analize şi testele de intoleranțe alimentare am ştiut ce avem de făcut.

Soţul meu în decurs de 4 luni a scăpat fără efort de 15 kg, eu prin schimbarea alimentaţie mi-am îndeplinit visul, acela de a mânca mult, gras şi să rămân la 50 kg. Aşa a fost. Nu aş reveni pentru nimic în lume la alimentaţia de dinainte de BE. Nu zahăr, nu cereale, nu lactate.

În schimb mâncăm zeci de ouă, legume, unt, peste, carne, ulei de cocos, nuci şi cel mai important suplimentele prescrise de Valentin. Copilul nostru are acelaşi meniu ca şi noi, iubeşte untul, nu a primit zahăr deloc până acum, nu primeşte cereale sau gluten. Avem analizele brici după 6 luni de program, în ciuda tuturor controverselor legate de colesterol.

Mulţumim, Body Engineering pentru tot ce aţi făcut pentru noi, mulţumim Valentin Bunea pentru tot ceea ce studiezi ca să ne predai, mulţumim pentru tot suportul la orice oră în tot acest timp, mulţumim că ne ţii sănătoşi!”

Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană. Nu garantăm aceleași rezultate, mai ales dacă nu respectați regulile. Însă, facem tot ce stă în puterile noastre.

WordPress Video Lightbox